Droppet af TV3

Nu afslører de tidligere reality-stjerner, at de skulle have haft deres eget program.

I en spørgerunde på Instagram afslører den tidligere 'Paradise'-deltager Sarah Tiedt, at hun sammen med sin kæreste Türker, reality-kollegaen Ninos og hans kone Elife har arbejdet på deres eget tv-program.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor fik jeg nok

Det sker, da en følger spørger ind til et billede, der er taget med dem alle fire sammen. Hertil svarer Sarah, at det skulle have været coverbillede til et tv-program. Men det svar foranlediger bare endnu flere spørgsmål i spørgerunden.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

- Jeg må skuffe jer, det kommer ikke. TV3 ville ikke købe programmet, dengang vi lavede pitch til det. Der skete rigtig mange ting i vores alles liv i det tidsrum, vi skulle filme. Ninos og E fødte, Bronuts gik amok, Bronuts gik konkurs, vi tabte en graviditet, vi købte hus og renoverede, skriver Sarah i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie om efterlysning: Derfor går jeg offentligt

- Så alt i alt da TV3 takkede nej, gik vi aldrig videre med det til for eksempel TV 2 eller Discovery, fordi vi havde så meget at se til. Vi valgte at rejse rundt i stedet for at gå videre med det på daværende tidspunkt. Og så ramte Bronuts konkursen rigtig hårdt på Türker og Ninos, så mig og E havde to rigtig kede af det mænd. Så ja, vi skærmede det ude og fik ikke pitchet det videre.

LÆS OGSÅ: Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld

Overfor Realityportalen bekræfter Sarah historien, men hun kan ikke sige mere om, hvad programmet handlede om, fordi det ikke blev købt.