Sarah Tiedt og Türker tager drastisk beslutning

Det lader ikke til, at parret har tænkt sig at fuldende deres rejse i Asien.

Gravide Sarah Tiedt og Türker Alici har ikke været blege for at dele ud af deres tur til udlandet. Vi har både set skønne billeder og de fik også fortalt, at de var glade over at være længere i graviditeten, end de først havde troet.

Nu lader det dog til, at luksusferien er nået sin ende før tid:

- Vi har taget en drastisk beslutning. Vi rejste jo afsted i 2,5 måned for at mærke efter, om vi kunne holde ud at rejse i længere tid end én måned, som vi plejer at rejse i, indleder Sarah i en story på Instagram og fortsætter:

- Vi føler, at vi har set og oplevet, hvad Bali er. Vi har stadig 23 dage tilbage, men føler ikke, det er nødvendigt at bruge flere penge på hoteller.

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Tv-vært med familieforøgelse

Parret har tidligere fortalt, at selvom den oprindelige plan var, at turen til Thailand og Bali skulle vare 2,5 måned, så vender de altså nu snuden hjemad før tid.

- Så af den grund valgte vi at ombooke vores fly hjem til om tre dage.

LÆS OGSÅ: Paradise-vinder afslører ny kæreste

Hun fortæller endvidere, at turen også var for at se, om de ville savne Danmark, og til det skriver hun:

- Lige nu er vores feeling, at vi bare gerne vil hjem.

Gender reveal

Selvom en afsluttet ferie ikke altid er det sjoveste, så er der intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

Sarah fortæller nemlig i den efterfølgende story, at turen hjem gør det muligt for parret at have alle de nærmeste samlet, så de kan holde gender reveal (fest hvor man afslører kønnet på barnet, red.)

LÆS OGSÅ: Efter trekantsdrama: Nicklaes og Line Maria taler stadig