Sarah Tiedt afslører: Derfor bliver vi i Danmark

Parret har besluttet sig for, at fast bolig i udlandet ikke er noget for dem alligevel.

For tre uger siden kom Sarah Tiedt og Türker Alici hjem fra deres luksusferie i Asien, hvor formålet var at afprøve, hvorvidt fast bolig i udlandet var noget for dem. Parret skulle have været afsted helt indtil i fredags, men valgte at vende snuden hjemad før tid.

- Vi fik nok, tror jeg. Vi havde valgt at rejse i 2,5 måned, fordi vi gerne ville finde ud af, om vi ville kunne holde ud at flytte til udlandet. Vi har rejst i et lille års tid, hvor vi har været væk en måned ad gangen af flere omgange, men nu tænkte vi, at vi ville tage 2,5 måned for virkelig at mærke, om vi kunne klare det ekstra. Men det blev bare for meget, så vi ombookede og tog hjem, fortæller Sarah til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen afslører ny kæreste

Sarah er gravid med parrets første barn, og det ser ud til, at deres kommende datter altså ikke skal vokse op i udlandet.

- Vi er blevet klogere på, at vi skal bo i Danmark. Det var det, der var formålet med rejsen. At finde ud af, om vi skulle flytte eller blive hjemme, fortæller Sarah, der er fire måneder henne.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur

Maden var et problem

Der er flere grunde til, at Thailand og Bali ikke er lande, som parret har lyst til at bo i fast.

- Jeg har meget svært ved at spise maden i udlandet. Jeg føler ikke, at det er rent, og jeg kan ikke lide kødet, forklarer Sarah og tilføjer:

- Selve samfundet generelt fungerer jo heller ikke på samme måde som i Danmark. Der er ikke rigtig styr på tingene på samme måde, som der er herhjemme. Og der kan man bare godt mærke, at når tingene fungerer så godt, som de gør derhjemme, så er det ikke det bedre at komme til noget, hvor der kun er godt vejr, og så fungerer alt andet ikke.

LÆS OGSÅ: Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

Ikke skræmt over sundhedssystemet

Undervejs på deres rejse måtte Sarah flere gange gøre brug af det udenlandske sundhedssystem. Hun har blandt andet fået lavet en nakkefoldsscanning og taget blodprøver på et hospital på Bali.

Her viste alt sig at være i den skønneste orden, hvilket parret priste sig lykkelige for. De har nemlig været gravide to gange før. Første gang var parret ikke klar. Anden gang mistede de barnet, før det blev født.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen

Det har dog ikke skræmt dem fra at tage på hospitalet i udlandet. De er faktisk positivt overraskede over, hvor gode oplevelser de har haft.

- Sundhedssystemet har faktisk ikke skræmt mig. Det gode ved deres sundhedssystem er, at man betaler for at komme på sygehuset, og derfor kommer man også ind med det samme. Der er ikke noget, der hedder, at så skal man sætte sig i en stol i venteværelset og vente flere timer på at komme ind. Så det, synes vi, faktisk har været rigtig rart, at der bliver taget hånd om en lige med det samme, afslutter Sarah.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother afslører nyt job