Camilla Framnes i vildt huskøb

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager har købt et stort hus med kæresten.

Der sker store ting for Camilla Framnes, som er kendt fra 'De unge mødre', og kæresten Dennis Frøe. Selvom det kun er godt et år siden, de fandt sammen, så er de ikke i tvivl om, at deres fremtid er sammen. Det slog Camilla fast, da hun for nylig satte sit hus til salg.

LÆS OGSÅ: Holdt forholdet hemmeligt i halvandet år: Nu forklarer Peter Birch

Her var hun uvis om, hvad fremtiden bragte, men hun vidste, at fremtiden var sammen med Dennis og deres tilsammen fem børn. Nu er der dog kommet klarhed i forhold til familiens fremtidsplaner. Det afslører de på Instagram, hvor de viser deres nye hus frem.

LÆS OGSÅ: Nyforelsket Mette Helena: Gemmer kæresten væk

- Det er så vildt, og jeg har glædet mig til at kunne fortælle jer denne nyhed. Dennis og jeg har købt hus, drømmehuset. Vi har brugt rigtig meget tid og energi på at finde ud af, hvad, hvor og hvordan vores rammer skal være for vores familie, og endelig har vi fundet det rette, og noget vi alle kan glæde os til sammen, skriver Camilla i et opslag og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at dele hele processen med jer, fraflytning, hussalg af nu to huse og indflytning og indretning af nyt hus (måske lidt renovering), tilføjer hun.

Sjov historie bag huskøbet

Hele processen omkring det nye hus har været vild, og det er gået stærkt, fortæller Camilla Framnes til Realityportalen / HER&NU. Det var nemlig helt tilfældigt, at de fandt deres drømmehus.

LÆS OGSÅ: Stefan fra 'Stor mand': Drømmer om en six-pack

- Det er faktisk lidt sjovt, vi er ude at gå/cykle med børnene tilbage i august, hvor vi faktisk kigger på det her hus udefra og er ret enige om, at det hus virkelig er lækkert. Da vi så går tilbage, kan vi se, at der er en fotograf på huset og spørger til, om det er til salg, og så efterfølgende hvem ejendomsmægler er, fortæller Camilla og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt jubler: Jeg skal giftes

- Derefter ser vi huset og falder pladask for det, og vi vidste, vi nok blev nødtil at handle hurtigt. Huset ligger lige udenfor Aalborg - otte minutter fra hvor vi boede før. Vi har derfor to virkelig lækre huse til salg, som vi er sikre på, nok skal blive solgt, hvilket aktiviteten også indikerer. Vi glæder os i hvert fald til at samle vores store familie i vores nye hus.

LÆS OGSÅ: Omkommet DR-kendis ville sejle til Tenerife

At huset ligger så tæt på Camilla og Dennis' nuværende huse har haft stor betydning, da det betyder, at ingen af børnene behøver at skifte skole.

Beslutningen om at købe nyt hus betyder, at Dennis' hus skal sættes til salg, og det vil altså sige, at udover det nye hus, som de har købt, så har parret lige nu også Camillas hus til 3.495.000 og Dennis' hus til 3.995.000 på hånden.