Anna Seneca følte sig forkert: Kæmper med at tage på

Efter et opsagt samarbejdet i efteråret, har Anna haft svært ved at elske sin krop.

Indtil for et par måneder siden havde influencer Anna Seneca haft et årelangt samarbejde med et tøjmærke, med det valgte virksomheden dog at afbryde, fordi de ifølge Anna angiveligt mente, at hun var for tynd.

LÆS OGSÅ: 'Good Luck Guys' vender tilbage

Hendes sidste kampagne havde genereret en del diskussioner på særligt Reddit omkring, hvorvidt Anna havde en spiseforstyrrelse, og sammen med det opsagte samarbejde resulterede det i, at Anna ikke følte sig tilstrækkelig, og det påvirkede det syn, hun havde på sin krop, fortalte hun dengang i en story på Instragram.

I et afsnit af podcasten 'Marcus og Realitypanelet' på 24syv har vært Marcus Eklund selv været en tur på selvsamme Reddit, hvor han har bedt folk stille spørgsmål til både Anna og de to andre gæster i afsnittet, Christel Trubka og Julie Bischoff.

Og her er der en nysgerrig bruger, der spørger Anna, hvordan hun har det med sin krop nu efter det såkaldte "drama".

- Jeg kæmper lidt med at tage lidt på. Jeg kan godt nogle gange kigge mig selv i spejlet og sige, "hvor fanden er min røv". Jeg har lidt en drengekrop med patter, indleder Anna.

LÆS OGSÅ: Mette Helena åbner op om hemmelig kæreste

Selvom det var tilbage i efteråret, at det hele udspillede sig, så sidder de følelser, der blussede op i Anna dengang, stadig i hende.

- Den sidder i mig i forhold til, at jeg føler mig forkert. Og det var egentlig ikke noget, jeg følte særlig meget, inden de fyrede mig. Men jeg kan godt mærke, at efter de fyrede mig på baggrund af mit udseende og krop, har de sået et frø i mig. Det er vokset gradvist efterfølgende, idet jeg er begyndt at lægge mærke til ting ved min krop, som jeg ikke har lagt mærke til før, og som jeg føler mig forkert i. At jeg er for lille og ingen numse har for eksempel. Det er super ærgerligt, fortæller hun og afslutter:

- Jeg håber, at jeg på et tidspunkt kan elske min egen krop igen. Det er 100% noget, jeg skal arbejde med inden i mig selv.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny kæreste