Indrømmede brug af stoffer: Jeg føler mig misforstået

Realitydeltageren forsøger nu at rette op på de misforståelser, som er opstået, efter at hun i sidste uge stod frem og fortalte om sit tidligere forbrug af stoffer.

At stille sig frem og italesætte tabubelagte ting bliver tit belønnet. Det var dog ikke tilfældet, da Anna Seneca satte ord på en mørk periode i sit liv med brug af stoffer i en podcast.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav tager stort skridt med kæresten: Forlader gården

I stedet for klap på skulderen har hun fået verbale lussinger, og flere har sat spørgsmålstegn ved hendes forældreskab.

LÆS OGSÅ: Efter voldsdom: Robert Hansen fri af fodlænken

I et længere skriv på Instagram fortæller realitydeltageren nu, at hun føler sig misforstået, og hun slår fast, at hun tager sit ansvar som forælder og rollemodel meget alvorligt.

- Først og fremmest, da min elskede søn Mio er min første prioritet i livet, vil jeg gerne understrege, at jeg selvfølgelig aldrig har været påvirket i selvskab med ham. Omfanget var på ingen måder heller så voldsomt, som det helt sikkert har kunne tolkes som, forklarer hun.

Anna Seneca fortæller yderligere, at hendes brug af stoffer lejlighedsvis fandt sted på skiftedag, altså når Mio var blevet afleveret til sin far.

- Som tidligere nævnt, var det for at flygte fra et voksende tomrum, som tittede frem hver gang jeg skulle undvære min søn i endnu en uge. Som sagt, understreger jeg - Jeg er flov, med stort F, skriver hun og forsætter:

- Udover Mio, så er jeg også flov over det, da jeg er bevidst om, hvor godt jeg er blevet opdraget, så at skuffe min familie mm. som elsker mig, det tror jeg alle ved gør rigtig ondt.

LÆS OGSÅ: Lisbeth efter frygtelig ulykke i 'Årgang 20': Tættere i dag

Læs hele opslaget fra Anna Senecas Instagram herunder.