Anna Seneca taler ud om sin vægt: Jeg fejler faktisk noget

Det er ikke nemt for Anna Seneca at tale om sin vægt, og nu beder hun sine følgere om at stoppe.

Anna Seneca, der er kendt fra 'Paradise Hotel', oplever ofte, at folk skriver til hende omkring hendes vægt, og selvom hun godt ved, folk bare er bekymrede for hende og oftest skriver i en god mening, så er det nødt til at stoppe.

LÆS OGSÅ: 'De dyre piger'-Sabrina må søge hjælp efter programmet

- Jeg har i lang tid overvejet at lave den her story, og nu gør jeg det. Der er så meget fokus på min krop, min vægt, mit udseende. Det fylder rigtig meget i min DM. Jeg må bare sige stop nu, fortæller Anna i en story på Instagram og fortsætter:

- Det er uforskammethed pakket ind i bekymring.

De mange henvendelser gør ikke Annas situation bedre.

- Jeg står i en situation, hvor jeg går til kontrol hos min læge, fordi jeg faktisk fejler noget, og jeg er ikke stolt over, hvordan jeg ser ud. Derfor gør det mig rigtig ked af det, når der er kommet så stort fokus på, hvordan jeg ser ud.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Derfor dater Linea kun fire mænd

Startede med knuden

Til Realityportalen fortæller Anna, at det hele startede, da hun fandt en knude i brystet og blev screenet for brystkræft.

- Der var udfald på T4 og T3, hvilket er noget i skjoldbruskkirtlen (stofskiftet). Jeg kom så på noget medicin, som jeg har været på i to måneder, men som desværre kun har givet mig bivirkninger i form af nedsat appetit. Og derved har det jo kun medført yderligere uønsket vægttab, fortæller Anna og tilføjer:

- Jeg skal til endnu en kontrol hos lægen engang jeg kommer hjem fra ferie, med nye blodprøver og en snak om andet medicin som forhåbentlig skal hjælpe mere end det andet

Anna er ked af, at folk kigger underligt på hende.

- Fordi jeg faktisk ikke har det særlig godt, tilføjer Anna.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen dømt skyldig: Her er dommen