Anna Seneca afslører: Har fundet sammen med sin ekskæreste igen

Nu viser det sig, at kapitlet ikke var lukket alligevel.

Tilbage i december kunne Anna Seneca, at kærligheden var brast mellem hende og fyren Nicklas, som hun fandt sammen med tilbage i oktober. Blot få uger forinden, parret gik fra hinanden, havde hun afsløret ham for offentligheden.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' vender tilbage: Tilmeld dig her

- Jeg tror nok bare, at jeg er en håbløs romantiker, som naivt tror og håber på det bedste i mennesker. Og dét, mine damer og herrer, har so far ikke gavnet, skrev hun blandt andet om bruddet med Nicklas, der netop havde nået at møde Annas søn, Mio.

I podcasten 'Marcus og Realitypanelet' på 24syv, hvor blandt andre Anna medvirker, læser værten Marcus Eklund spørgsmål op fra Reddit, og her er en bruger nysgerrig på netop Annas seneste brud.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Skal under kniven

- "Anna, I stedet for at brokke dig over hvor nederen mænd, du møder, fx Nicklas, og sige, at den ikke gik på grund af ham, har du så overvejet at se lidt indad og overveje, om du tiltrækker det, du ser i dig selv?", lyder spørgsmålet, hvortil en ærlig Anna svarer:

- 100 procent. Jeg vil faktisk også sige, at blandt andet Nicklas har fået mig til at se indad i forhold til, hvad har jeg at byde til bordet, og hvad har jeg budt til bordet. Så ja, you get what you give. I stedet for altid at pege fingre og sige, han var også dum, så er jeg begyndt at reflektere over, hvorfor har han handlet, som han har gjort, over for mig? Hvad har jeg budt ham, siden han bød det tilbage?

Og det viser sig, at Nicklas ikke blot forbliver i fortiden som en lærestreg. Da Marcus spørger hende, hvorvidt hun har fået en ny kæreste, lyder svaret "nej", men derefter spørger han hende, hvem det så er, hun ses med. Anna har nemlig på det seneste lagt billeder af blandt andet en fyrs hånd på på sin Instagram.

- Det gør jeg nemlig. Og der kan man vende tilbage til det gamle spørgsmål om at se lidt indad og reflektere over sine egne ting, indleder Anna, der tøver, da hun bliver spurgt til, om hånden tilhører Nicklas:

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler tager stort skridt med kæresten

- Ja. Vores kapitel er ikke slut, og det skal vi simpethen skrive en masse videre på, men vi gør det bare så lowkey, som jeg kan. Men det hænder sgu, at jeg kommer til at lægge billeder af hans hånd op, fordi at jeg har meget kærlighed og godt vil vise det udadtil. Og jeg er jo en sociale medier-person, så nogle gange vil jeg også gerne vise, hvad jeg har. Og jeg har en hånd, som jeg kalder safe space. Men jeg skal lige holde lidt igen, og det gør jeg for at beskytte både mig selv men også vores relation, lyder det fra influenceren.

LÆS OGSÅ: 'Good Luck Guys' vender tilbage

Aldrig igen

Da Anna annoncerede bruddet slog hun ellers fast, at kapitlet var lukket og forseglet.

- Jeg er skuffet over mig selv og min dømmekraft. Ikke blot for mit eget vedkommende - men også for min søn. Øv. Og jeg synes faktisk, det er helt vildt pinligt at vise noget frem på min platform med rene intentioner og en tro på noget... and here we are. Aldrig igen, skrev hun dengang på sin Instagram.

Nu forklarer den tidligere realitydeltager så, hvad der skete, og hvordan det lige hænger sammen med, at hende og Nicklas har fundet melodien igen.

- Der var vores relation til hinanden stadig lidt for sårbar og ustabil i forhold til at skulle dele det på min platform. Man skal tænke på, at han er en meget privat person, og det er en helt ny og crazy verden, og jeg er så offentlig, som jeg er. På daværende tidspunkt var det for nyt og skrøbeligt til, at det var klart til at blive annonceret. Det er derfor, at jeg nu passer lidt mere på det. Men det er ingen hemmelighed, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Mette Helena åbner op om hemmelig kæreste