Nanna og Morten fra 'Alene sammen' (Foto: André Blinkilde/TV 2)
Nanna og Morten fra 'Alene sammen' (Foto: André Blinkilde/TV 2)

'Alene sammen'-deltager skal giftes

Romantikken var i top, da Nanna gav sit livs største ja.

Nanna Elkjær blev kendt i datingprogrammet 'Alene sammen', hvor hun blev matchet med Morten Damstoft på en øde ø i Sverige. Her skulle parret undersøge, om der på ti dage kunne opstå sød musik mellem dem.

LÆS OGSÅ: ‘De sjældne danskere’ er tilbage

Artiklen fortsætter under videoen.

Efter programmet måtte de dog sande, at der ikke var en fremtid for de to som et par. Kort efter mødte Nanna dog Kristoffer, som fejede benene væk under hende.

- Han havde allieret sig med en af mine bedste veninder, som havde fået mig med ud på en gåtur søndag aften. Og hun var meget insisterende på, at vi skulle ned til Marselisborg Lystbådhavn, men jeg bemærkede intet usædvanligt i det, andet end det var da bare for hyggeligt, fortæller Nanna og fortsætter:

- Så da vi nærmere os lystbådhavnen, spørger hun mig så “Var det egentlig ikke her, Kristoffer og du var på første date”, og lige i det jeg svarer at jo, det var godt husket. Så træder han frem fra sit skjul bag ishuset. Jeg fatter ingenting, for jeg har jo lige sagt ‘vi ses’ til ham hjemme i lejligheden for knap en halv time siden.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører familieforøgelse

"Du gør mit liv til en fest"

Forvirringen var total for Nanna, men kæresten kom hurtigt tæt på hende, og allerede der kunne hun se i hans ansigtsudtryk, at han var meget rørt.

- Han tager mig i hænderne og siger, at han bare gerne vil fortælle mig, hvor højt han elsker mig. Jeg holder mig selv for øjnene, da jeg vidste, hvad klokken havde slået og ikke kunne tro, at det skulle til at ske. For ganske rigtigt, da jeg fjerner hænderne fra mine øjne, sidder han på knæ med den fineste ring foran mig og spørger mig, fortæller hun og tilføjer:

- “Du gør hver dag i mit liv til en fest. Og derfor vil jeg spørge, om du vil gifte dig med mig” JA! Kæmpe ja. Og så stod vi der og faktisk bare grinede, fordi vi var så glade og lykkelige. Hvilket vi egentlig har været hver dag, siden vi mødte hinanden for første gang - for præcis 13 måneder siden på denne dag for lige at toppe romantikken.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vindere har forladt Danmark

Det største og mest fantastiske

Herefter satte de sig på Restaurant Martino ude på altanen ved det samme bord, som de 13 måneder tidligere havde siddet ved og delt en flaske champagne på deres første date.

Det var også Nannas første date efter 'Alene sammen', idet Kristoffer havde set programmet og efterfølgende tog kontakt til hende.

LÆS OGSÅ: Didde afslører: Det er helt slut

- Jeg føler mig meget heldig. Jeg har efterhånden sagt JA til mange ting i livet, men dette er det største og mest fantastiske. Jeg føler mig meget heldig, fordi det er med Kristoffer, og vi er som skabt for hinanden, slutter Nanna.

De ved endnu ikke, hvornår brylluppet skal stå, men de håber, det bliver inden for et år. Indtil videre nyder de dog den nye titel som forlovede.