'Alene sammen'-par tog fra øen sammen: Han fandt en anden

Hjemme i Danmark stod det hurtigt klart for parret, at de ikke ville blive kærester.

To par valgte hinanden til og tog fra øen sammen, da afgørelsen skulle falde i 'Alene sammen'. Men for begge parrene holdt kærligheden kun kortvarigt hjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

I det sidste program, som kan ses på TV 2 Play allerede nu, lyder det dog på Nanna som om, at romancen ikke er helt lukket mellem hende og Frederik. Men virkeligheden var en helt anden.

- Jeg havde ikke fået at vide, at han havde mødt en anden, og det er også derfor, jeg står og siger, som jeg gør. Jeg var faktisk ikke klar over, at det var helt færdigt. Jeg var ikke informeret om det, så derfor er vores citater måske lidt modsatrettede, fortæller Nanna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

- Jeg synes, det var træls, for vi var måske begge to afklaret med, at på den lange bane, der skulle vi ikke noget. Men jeg synes, det var rigtig ærgerligt, at han ikke var ærlig om det og sagde det, så jeg kunne forholde mig til det. For det er jo virkelig en ærlig sag, og det er jo dejligt for ham.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu starter ny sæson af ‘Paradise’

Har set hinanden i tre måneder

Optagelserne til ekstraprogrammet fandt sted i januar måned, men der havde Frederik allerede set sin nye flamme i noget tid.

- Vi mødte hinanden i byen for tre måneder siden i slutningen af november. Den relation, jeg havde til Nanna, var sluttet på det tidspunkt – i hvert fald den romantiske del. Så for mig var det ligesom videre, og jeg var klar til at date igen, fortæller Frederik, som ikke vil ud med meget om den nye pige.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

Han vil dog gerne fortælle, at han er glad for hende, og det er en, han godt kunne se som en kæreste. Frederik var på det tidspunkt helt afklaret med, at det ikke skulle være ham og Nanna.

- Den gnist, der var på øen, mistede jeg ligesom efter. Så der gik ikke så lang tid, efter vi var kommet hjem, før jeg kunne mærke, at det nok ikke ville fortsætte som en romantisk relation, og så valgte vi at slutte det ret tidligt, hvor vi blev enige om, at vi bare ville fortsætte som venner, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

- Og så har der været lidt uoverensstemmelser eller forvirring omkring det hele, men for mit vedkommende var det afsluttet. Så gik der lidt tid, hvor jeg lige skulle lande igen og lige føle mig klar til at date, og så mødte jeg så hende, jeg ses med nu i slutningen af november.

Fik ikke en ærlig chance

Frederik ventede med at sige noget om sin nye flirt til efter optagelserne af ekstraprogrammet, fordi han mente, det havde været værre, hvis han sagde det inden optagelserne.

- Vi tog ud efter optagelserne og drak en øl, og det var så der, jeg sagde det, fortæller han. Men Nanna er ikke enig i, at det var den bedste beslutning.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Kristoffer om makeup: Det har været en stor drøm

- Jeg synes, det var en rigtig træls håndtering af det hele taget vores rigtig fine historie i betragtning, at han ikke bare var ærlig omkring det, så jeg kunne få lov til at forholde mig til det i ekstraprogrammet. Det skulle jo ligesom handle om, hvor står vi nu, og hvordan er vores fremtidige relation, og det synes jeg ikke, jeg fik en ærlig chance for at svare på, når jeg ikke vidste, hvor han stod.

- Jeg er super glad på hans vegne, for det var meget tydeligt, at på den lange bane var vi bare rigtig meget forskellige. Jeg er på ingen måde bitter over, at han ser en anden, det synes jeg er dejligt for ham, og jeg syne,s det er dejligt, han for første gang har fundet en. Det hele bunder i, at jeg synes, det er lidt respektløst eller enormt ærgerligt, at han ikke kunne være ærlig omkring det. For så havde vi fået en fin afslutning på det her, i stedet for at jeg skal stå her og føle mig behandlet dårligt.

Er blevet klogere af programmet

Selvom det endte bittersødt, og romancen ikke stod distancen i Danmark, så er Nanna ikke kommet tomhændet ud af programmet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Pitzner hyrer Bagedyst-stjerne

- Jeg har lært, at jeg virkelig skal huske mine egne behov, og så er jeg blevet  klogere på, hvad der er vigtigt for mig i en fremtidig kærlighedsrelation. Den skal have de sjove ting, men det er vigtigt for mig, at den også rummer de dybere samtaler, slutter hun.

Alle parrene har indtil nu set hinanden hver tredje eller fjerde uge, og de er blevet gode venner. Frederik har dog trukket sig efter optagelserne til fællesprogrammet, fordi det med hans ord blev lidt turbulent, og han ville gerne fokusere på sin nye relation. Han er dog ikke afvisende overfor, at ham og Nanna kan få et venskab op at stå igen.

Man kan se i det sidste program i næste uge eller allerede nu på TV 2 Play, hvordan det er gået alle parrene efter programmet.

Nanna fra 'Alene sammen'.Foto: Lotta Lemche / TV 2
Nanna fra 'Alene sammen'.Foto: Lotta Lemche / TV 2