IKKE SET PÅ TV: Det skete efter stor konflikt i 'Alene Sammen'

I dagens afsnit går bølgerne højt i 'Alene Sammen'. Nu åbner Antonia og Mads op efter konflikten og fortæller, hvad der skete efterfølgende.

I datingprogrammet 'Alene Sammen' blev musiklæreren Antonia fra Odense matchet med den generte IT-produktudvikler Mads fra Aalborg. Kemien var god fra start, men i takt med at dagene på øen er gået, er den begyndt at falme. Der er opstået flere og flere misforståelser, og i dagens afsnit kulminerede det hele i en stor konflikt.

- Er der en krise lige nu. Det tror jeg vist nok, at der er, konkluderer Mads i afsnittet.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Gunnvør fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’…. 

Konflikten opstod efter, at de kvindelige deltagere havde fået til opgave at overraske deres match med en kærlig handling. I den forbindelse valgte Antonia at lave en skattejagt kombineret med blindsmagning, og det var Mads ikke tilfreds med.

- Jeg følte ikke, at det var kærligt. De ting, som jeg skulle smage, var ulækre. Jeg blev såret, skuffet og ked af det, forklarer Mads til Realityportalen.

Realityportalen har også været i kontakt med Antonia, og ifølge hende havde Mads flere gange selv skubbet til Antonias grænser.

- Flere gange havde Mads skubbet til mine grænser med ting som jeg finder grænseoverskridende. Så da jeg fik stillet opgaven, var min hensigt aldrig at gøre det ubehageligt for Mads, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

Efter konflikten valgte Mads og Antonia at tage en tænke pause fra hinanden og optagelserne.

- Man ser det ikke i programmet, men vi gik hver til sit efter. Jeg valgte simpelthen at trække mig i et par timer. Jeg gik ind på værelset, læste i min bog og tog en lang lur. Det fungerede som en form for meditation for mig, forklarer Mads og fortsætter:

- Efterfølgende gik Antonia ind på værelset, mens jeg lavede mad til os, og da hun kom tilbage, havde vi en lang snak, som man kan se, hvordan ender i næste afsnit.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet

Set i bakspejlet fortryder Antonia ikke, at hun arrangerede en skattejagt.

- Jeg havde nok valgt nogle lækre ting til blindsmagningen, men jeg fortryder ikke skattejagten. Jeg var ikke klar til at give en massage, sige søde ord eller være romantisk på den måde. Det ville ha' været over min grænse, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Trods misforståelser og uenigheder har både Antonia og Mads lært utroligt meget af deres kontrovers.

- Jeg har lært, hvor vigtig åben kommunikation er, og det har jeg taget med mig, fortæller Mads.

- Jeg tror på, at vi kunne have undgået denne konflikt, hvis vi havde haft åben kommunikation, omkring hvor vi hver især stod henne følelsesmæssigt, fortæller Antonia.

Følg Mads og Antonia i 'Alene Sammen' som udkommer hver tirsdag på TV 2 Play.