Catrine åbner op: Det mest grænseoverskridende i ‘Alene sammen’

Den unge pædagog har normalt ikke svært ved berøring og fysisk kontakt, men det fik hun under optagelser til TV 2-programmet.

Selvom 27-årige Catrine kendte konceptet, da hun takkede ja til at medvirke i 'Alene Sammen', var der flere ting, der overraskede hende under optagelserne.

Blandt andet følte hun sig presset til at være mere fysisk kærlig.

- Alexander var et andet sted end mig rent følelsesmæssig, og jeg havde ikke lyst til at skuffe ham. Derudover var der kameraer overalt, og jeg ville helst ikke fremstå afvisende eller kedelig, fortæller Catrine, som dog ikke gav efter for presset, men i stedet valgte at lytte til sig selv og sine behov.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om sønnens diagnose...

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne er nybagt far og syg: Jeg er bekymret

Specielt en udfordring fra produktionen, som parret skulle løse i gårsdagens afsnit, fik Catrine ud på dybt vand.

- Det mest grænseoverskridende i 'Alene Sammen' var, da vi blev bedt om at give hinanden en fysisk berøring, forklarer Catrine og fortsætter:

- Alexander foreslog tre gange, at vi kunne give hinanden en massage, men det ville jeg ikke. Det føltes unaturligt og fraseret, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver afslører stor hemmelighed

Normalt er Catrine ellers ikke bange for fysisk berøring.

- Fysisk berøring er egentligt en del af mit kærlighedssprog, og derfor kan det virke underligt for seerne. Jeg skal have følelser for en person, før jeg har lyst til det fysiske, forklarer hun

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

Find ud af om Alexander og Catrine forlader øen sammen eller hver for sig i 'Alene sammen'. Der udkommer et nyt afsnit hver tirsdag på TV 2 PLAY.