Ny reality-deltager: Frygter ikke dating på tv

I ti dage skal de date på en øde ø, men helt øde er den ikke, der er nemlig et helt produktionshold med.

Morten Damstoft er én ud af de i alt otte nye deltagere i TV 2 Play programmet 'Alene sammen'. I programmet er to deltagere matchet op af eksperter som et par, og de skal leve sammen på en øde ø i ti dage.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Albert fortæller, hvorfor det er svært at flytte sammen med Jenna.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: Sådan går det i dag 

Ifølge Morten er han gået ind i programmet med troen på at finde kærligheden, og han frygter ikke, at hele Danmark kigger med, mens han potentielt finder den eneste ene.

- Jeg er frisk på at vise Danmark, hvem jeg er, og jeg er gået ind i det her med åbne arme. Jeg er en åben bog, og jeg havde intet imod, at det foregik på tv. Jeg tænkte selvfølgelig over, hvordan jeg ville se ud på tv, men for mig handlede det bare om at springe ud i det. Jeg er mega eventyrlysten, fortæller Morten til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja

Ifølge Morten behøver ikke alt være perfekt på tv, og efter at have set første afsnit er han glad for at se, at produktionen også har valgt at få de lidt mere akavede øjeblikke med, da det giver noget humor til programmet, som Morten godt kan lide.

Programmet er en blanding af tv-optagelser fra egen hånd og af professionelle fotografer, men det generede ikke Morten, at der var et produktionshold til stede, mens han datede Nanna, som han var matchet op med.

- Det var ikke nogen udfordring. Jeg hviler utrolig meget i mig selv og er den, jeg er. Så for mit vedkommende var det bare noget, der var der, og jeg fandt det ret naturligt. Jeg har ikke noget problem i at vise, hvem jeg er, selvom der står nogen og filmer, fortæller Morten, der selv var overrasket over, at produktionsholdet ikke forstyrrede oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Landmand Svend lykkelig: Se min kæreste

Morten følte sig tryg ved, at det var to eksperter, der skulle vælge hans fremtidige partner.

- Det var en af de ting, der gjorde, at jeg sagde ja til programmet. Man kan gå nok så forvirret rundt på Tinder, men her er der en personlighedstest, og der er nogen, som ved, hvad de har med at gøre, og de kan finde ud af at sætte to mennesker sammen til et godt match. Jeg følte mig tryg, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-hunk skal være far

Har du ikke allerede set de første afsnit af 'Alene sammen', kan du se dem på TV 2 Play nu og de fremtidige tirsdage.

Nanna og Morten.(Foto: André Blinkilde/TV 2)
Nanna og Morten.(Foto: André Blinkilde/TV 2)