‘Alene Sammen’-deltagere afslører: Alt det du ikke ser på TV

Virkeligheden er ikke altid, som den tager sig ud på TV. Nu fortæller 'Alene sammen'-deltagerene Catrine og Mads om, hvad der virkelig sker på de svenske øer.

Som seer får man indtrykket af at deltagerne i kærlighedseksperimentet er helt alene på en idyllisk øde ø i det svenske farvand. I virkeligheden er øen dog ikke helt øde, og det er heller ikke lutter idyl. Der er kameraer, telefoner og en rækker regler, som deltagerne skal forholde sig til.

- Vi skulle være oppe halv ni. Produktionen ringede hver morgen og spurgte, om vi var oppe, og så briefede de os omkring dagen, forklarer Catrine.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linda P fortæller om at være mor på den røde løber til Zulu Awards 2022...

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager bryder sammen på tv

Udover opkaldet mødte produktionen også op på øen en gang om dagen for at filme og aflevere dagens opgave.

- Produktionen kom enten klokken 10 eller klokken 13. Vi skulle forsøge at lade som om, at de ikke var der. Det var lidt svært, fortæller Catrine.

Deltagerne skulle også filme sig selv, så produktionen kunne klippe det sammen med deres optagelser.

- Vi skulle lave en videodagbog på bestemte tidspunkter to gange om dagen, hvor vi skulle fortælle om dagens strabadser, vores tanker og følelser, forklarer Mads.

LÆS OGSÅ: Kwamie Liv afslører: Sådan vinder jeg

Når deltagerne ikke blev filmet, brugte de tid med hinanden. Men selvom det ligner, at de for det meste var ude og bade og nyde solen, foregik meget af tiden indendørs.

- Vejret var ikke særlig godt, mens vi var der, og der var ikke rigtigt noget varme i hytten. Derfor frøs vi rigtigt meget, og det gik også nogle gange udover vores humør, forklarer Mads.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

Heldigvis sørgede produktionen for at skaffe proviant, så deltagerne kunne hygge sig med madlavning i køkkenet.

- Vi bestemte selv, hvad vi skulle have at spise. Vi lavede en indkøbsliste, gav den til produktionen, og så købte de ind for os, fortæller Catrine.