Nanna og Morten i diskussion: Hans reaktion var voldsom

Tonen ændrede sig pludselig hos Nanna og Morten.

I dagens afsnit af 'Alene sammen' på TV 2 Play bliver parrene sat sammen to og to, hvor et par skal være værtspar, og de andre skal være gæster. Hos Nanna og Morten er de værter for Antonia og Mads, og det startede ud med at være en rigtig hyggelig aften, hvor begge par blev klogere på deres eget eksperiment.

Artiklen fortsætter under videoen af Line og Benjamin fra 'Nybyggerne'.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som 'Bachelor'

- Det gjorde noget godt for mig, for jeg kunne mærke, at vi var skridtet videre, da vi også havde rykket sengene sammen. Der var en bedre jargon mellem os i forhold til, hvad Antonia og Mads gav udtryk for - de havde ikke fundet hinanden på det stadie endnu, og de var ikke der endnu, fortæller Nanna Elkjær til HER&NU og fortsætter:

- Det gav mig lidt mere blod på tanden i forhold til at se, om vi faktisk var det her gode match, som eksperterne mente, fortæller Nanna.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

Efter den vellykkede dobbeltdate udspillede der sig pludselig en ny situation mellem Nanna og Morten, som ikke før er set i programmet. Eksperten Trine kalder det en "frem og tilbage dans".

- Morten prøvede at få en reaktion fra mig, ved at han jokede med, at Antonia havde sendt blikke til ham, så han prøvede jo at trigge et eller andet i mig for at se, om jeg er jaloux, eller hvad han tænkte, det ved jeg ikke. Det var bare upassende, fortæller Nanna, der svarede igen med en sang, men teksten faldt ikke i god jord hos Morten, der for første gang talte til Nanna i en anden tone.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis har født og afslører navnet

- Det var mærkeligt, han reagerede sådan, for det er egentligt en 'One Direction' sang, der hedder 'Steal my girl', og så sang jeg bare 'Steal my man' i stedet for girl. Jeg lavede lidt en ny joke om, at han var min mand - han var jo den eneste mand på øen. Jeg havde ikke forventet den reaktion fra ham, og jeg så en helt ny side af Morten, fortæller Nanna.

LÆS OGSÅ: Jackie misundelig på Tina

Nanna forklarer, at Morten hævede stemmen, fordi han fandt det grænseoverskridende at blive kaldt "my man", men ifølge Nanna blev det kun sagt i sjov.

- Jeg prøvede at stikke lidt til ham og provokere ham lidt, for det var lidt interessant, at han reagerede sådan. Hans reaktion var voldsom, og det skabte en usikkerhed, fordi vi lige var rykket tættere på hinanden. Det var som om, han trak sig, og jeg følte, han legede lidt med mig, for så ville han mig, og så ville han mig pludselig ikke, fortæller Nanna, der ikke havde til hensigt at få en diskussion ud af det.

- Jeg var jo bare glad og lidt fuld, og så begyndte jeg at synge lidt. Jeg var selv lidt forvirret over den diskussion, den gav ikke så meget mening, fortæller Nanna, der dog lærte Morten meget bedre at kende, efter de fik talt ud, hvilket man kan se mere til i næste afsnit af 'Alene sammen'.

LÆS OGSÅ: Kollegaer klager over Simi Jan: I terapi