Populært datingprogram søger nye deltagere

Er du single, og savner du en af dele livets op- og nedtur med? Så har du nu muligheden for at finde din udkårne i den smukke, svenske natur.

TV 2 og Metronome Productions leder lige nu efter håbefulde singler, som kunne tænke sig at deltage i en ny sæson af det populære datingprogram 'Alene sammen'.

LÆS OGSÅ: Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolai fra 'Først til verdens ende' fortæller om sin sygdom

I programmet, som bliver vist på TV 2, bliver otte singler matchet af to eksperter, og de fire par skal derefter tilbringe ti dage sammen på en lille svensk ø. Uden forstyrrelser. Uden internet. Uden kontakt til omverdenen.

Nanna og Morten fra 'Alene sammen' (Foto: André Blinkilde/TV 2)
Nanna og Morten fra 'Alene sammen' (Foto: André Blinkilde/TV 2)

LÆS OGSÅ: Prins Joachim og grevinde Alexandra: Vi er rasende

Hvad sker der, når man er alene sammen i ti dage uden sociale medier og andre forstyrrelser. Er tid og nærvær nøglen til kærlighed? Kan ægte følelser gro, når man investerer den rette tid, og hverdagens larm er byttet ud med smuk natur, lange, lune nætter ved bålet og morgenbad i de svenske søer?

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager er blevet far: Mirakelbaby

Nu har du muligheden for at tilmelde dig programmet. Optagelserne ligger i august 2022 og her skal du kunne tage afsted i 12 sammenhængende dage. Derudover skal du være mellem 22 og 30 år gammel.

Hvis du synes, det lyder som en oplevelse for dig, så tilmeld dig her.