Nicolai afslører: Ny kæreste og børn

Forholdet mellem Kamilla og Nicolai gik i stykker kort tid efter 'Kærlighed hvor kragerne vender', men i dag er der sommerfugle i Nicolais mave igen.

I 'Kærlighed hvor kragerne vender' faldt 30-årige Nicolai Groes pladask for den enlige mor Kamilla. Trods stor forelskelse holdt forholdet ikke efter programmet, hvilket Nicolai i dag priser sig lykkelig for. Han har nemlig fundet sin helt store kærlighed på Lolland.

- Jeg har fået en kæreste. Hun hedder Louise, afslører Nicolai til Realityportalen og HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom... 

Parret mødtes for nogle måneder siden til en privatfest

- Min kammerats kone havde inviteret sine veninder til fastelavnsfest, og så havde min kammerat fået lov til at tage en ven med. Han inviterede mig, og til festen mødte jeg så en lyshåret pige, som jeg sad og snakkede med hele aftenen, forklarer Nicolai og fortsætter:

- Jeg blev ret betaget af hende, og nogle dage efter festen besluttede jeg mig for at skrive til hende. Hun svarede hurtigt, og hun havde det meget på samme måde som mig.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Inden 'Kærlighed hvor kragerne vender' kunne Nicolai ikke forestille sig at finde sammen med enlig mor, men det vendte programmet op og ned på. Heldigvis. Den nye kæreste Louise har nemlig to børn med sin eksmand.

- Mit tankemønster har ændret sig meget efter ’Kragerne’, når det gælder børn. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg finder en, som har et barn, så skal jeg være papfar, og de forventninger har jeg ikke haft lyst til. Kamilla fik mig dog til at indse, at jeg bare skulle være Nicolai, og det har jeg taget med mig, forklarer han.

- Loises børn ved ikke, at vi er kærester endnu. Jeg har ikke mødt dem, men hun begynder så småt at italesætte det nu, og hvis de bliver nysgerrige, så kan vi begynde at tænke på at introducere mig. Det skal være på børnenes præmisser, fortæller han.

- Hun har sagt det til sin eksmand, og han har det fint med det. Han er super flink, slår Nicolai fast.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?