‘Kragerne’-Nicolai afslører: Derfor gik det ikke med Kamilla

Forelskelsen forsvandt, da optagelserne var overstået. Nu forklarer Nicolai, hvad der skete.

Da vi forlod 30-årige Nicolai og 29-årige Kamilla Bech var de netop blevet kærester. Forholdet holdt dog ikke længe, for da optagelserne var forbi, forsvandt alt magien, og hverdagen tog over.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom... 

- Kort efter programmet sluttede, fandt vi ud af, at vi var to vidt forskellige mennesker med to vidt forskellige livssyn, forklarer Nicolai til HER&NU.

Ifølge Nicolai var det svært at lære hinanden ordenligt at kende under optagelserne.

- Kamilla og jeg så ikke hinanden så meget under optagelserne, selvom det ser sådan ud. Derudover er mange ting, som er opsat og taleemnerne også bestemt på forhånd. Så man når ikke at spørge om de ting, som man egentligt selv er interesseret i, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Selvom Nicolai i starten udviste stor skepsis omkring Kamillas datter, var hun på ingen måde grunden til bruddet. Faktisk fortæller ungkarlen fra Lolland, at det var Kamilla, der gjorde det endeligt forbi.

- Det sluttede med, at vi prøvede at snakke om tingene, og så ville vi gerne begge to lige tænke lidt over det. Efter nogle dage ringede Kamilla og spurgte, hvad jeg sagde til, at vi stoppede det, og det var helt fint med mig, fortæller Nicolai.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?

Nicolai var dog enig i Kamillas beslutning, og der er ingen sure miner mellem dem i dag.

LÆS OGSÅ: Prins hjemsendt fra Herlufsholm: Brød reglerne