Karina fortæller om den nye 'Forsidefrue'

Karina von d'Ahé tror, det kan blive en udfordring at få den nye frue med i programmet.

Sæson 11 af 'Forsidefruer' er netop skudt i gang, og når sæsonen når vejs ende, er det Karina von d'Ahés endestation, når det gælder hendes medvirken i realityprogrammet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

TV3 er stadig i beslutningsprocessen, når det gælder den kvinde, der skal erstatte Karina i sæson nummer 12, og derfor ved Karina naturligvis intet om, hvem hendes afløser bliver. Hun har gjort sig nogle få overvejelser omkring den nye stjerne på 'Forsidefruer'-holdet.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke har tænkt så meget over det, også fordi det ikke er min beslutning, det har ikke rigtig så meget med mig at gøre. Men jeg håber, der kommer en kvinde med masser af fed energi og gang i den. Én larger than life-person, som kan sprede lidt god energi, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Karina tror dog, at det godt kan blive en udfordring at finde den nye frue, da det kræver en kæmpe fleksibilitet at optage programmet.

- Jeg kunne forestille mig, at der er mange, man kunne spørge, hvor de er engageret på andre kanaler eller har et job. Det kræver jo enormt meget. Man skal jo have et ret specielt job for at kunne lave det her on the side - i perioder filmer man jo nærmest et halvt år non stop.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

Selv har Karina von d'Ahé medvirket siden sæson 5. Her overtog hun for Sarah Louise Christiansen, der efter fire sæsoner valgte at takke af. Jackie Navarro har medvirket siden sæson 2, og ellers har alle øvrige fruer været med fra begyndelsen i 2017.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet