'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager afslører sin barske fortid

Kamilla er kommet godt videre og føler sig i dag stærk og ovenpå. Men hun har stadig mareridt fra fortiden.

Kamilla fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' har gennem sin barndom og ungdom været udsat for mange ting. Noget af det, der stadig påvirker hende den dag i dag, er, at hun er opvokset med en alkoholisk far. Han døde af druk, da hun var 14 år gammel, og det er ikke ham, der har udfyldt farrollen i hendes barndom. Det gjorde hendes stedfar.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe, der fortæller om sine planer i den nye sæson 'Ex on the Beach'...

Men Kamilla var hos sin biologiske far hver anden weekend, og som hun selv siger, så har hun oplevet meget, som man ikke skal opleve, når man er et barn.

- Det har taget hårdt på mig, og jeg har stadig mareridt i dag. Det har jeg så ofte, at jeg på en måde har vænnet mig til at have det. Men derudover har jeg det heldigvis godt nu, siger hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget kostede Fie Laursens babyshower

Grænserne blev overskredet

Udover en turbulent barndom med en far, der havde et misbrug, så har Kamilla også været i to usunde forhold tidligere i sit liv, hvor hun var udsat for psykisk og fysisk vold. Begge forhold varede nogle år.

- Jeg tror, jeg har søgt de mænd, der overskrider mine grænser, fordi jeg som har barn har fået dem overskredet. Sådan er det tit, fortæller 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren.

Det er ved at være mange år siden, at hun var i de usunde forhold. Begge forhold varede i nogle år.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer på akutmodtagelsen: Har fået svar

Kamilla mærker, at hun i dag har sværere ved at have tillid til mænd. Og så har hun svært ved at være i selskaber, hvor voksne drikker. Men hun har forsøgt at vende alt det dårlige i fortiden til noget, som hun kan bruge positivt.

- Der er ikke mange ting, jeg fortryder i mit liv, og alt har jo gjort mig til den, jeg er. Det kan godt være, jeg har haft nogle svære perioder, hvor jeg har været langt nede. Men jeg har det jo mega godt nu og er stærk. Så jeg ser sådan på tingene, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

LÆS OGSÅ: Realitypar afslører glædelig nyhed