Gunnvørs hårde regel: Jeg tager prisen for den strengeste mor

Og det gør hun gladeligt, for hun er sikker på, at det kommer børnene til gode i det lange løb.

Selvom Gunnvør Virgarsdóttir med sine 97.500 Instagram-følgere må siges at være en garvet bruger af sociale medier, så har hun bestemt respekt - hvis ikke frygt - for fænomenet og dens indflydelse på menneskeheden. Faktisk er 'forsidefruen' så bevidst om de negative konkvenser, at hun ikke lader sine børn få mobiltelefoner.

- Som nogen måske ved, så er jeg jo ret stor modstander af børn på sociale medier, og af samme grund har ingen af mine børn nogen telefon, fortæller hun i en Instagram-story og fortsætter:

- Jeg tager helt klart prisen dér for den strengeste og ondeste mor i omgangskredsen, og jeg gør det gladeligt, for jeg er sikker på, at det er det bedste for mine børn i det lange løb.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Umut i styrkeduel mod OL-vinder

'Forsidefruen' påpeger dog det paradoksale i, at hun lægger budskabet op på Instagram, som jo netop er et socialt medie, men hun mener, at det er noget andet at være voksen end barn på de sociale medier.

- Jeg føler til dels, at jeg kan styre det. Men jeg kæmper også med det, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

Selvom hun altid har været opmærksom på konsekvenserne ved brug af sociale medier, så var det især efter at have set en dokumentar om emnet, at hårene rejste sig på Gunnvør.

- Jeg har lige set 'Social Dilemma' på Netflix, og det har kun bekræftet mig i mine bange anelser. Det er helt utroligt, så vanedannende de her sociale platforme er, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og TikTok, fortæller hun.

Gunnvør har børnene Sigga, ni, Hanna, seks, og tre-årige Hugo sammen med ekskæresten Oliver Bjerrehuus.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

☀️

Et opslag delt af Gunnvør Virgarsdóttir D. (@mama_gun) den

LÆS OGSÅ: Frederik hængt ud: Forfulgt af rygter

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv