Gunnvør og Olivers søn: På arbejde med Jacob Risgaard

Det tidligere modelpar Gunnvør og Oliver har fået tre børn, der går i forældrenes fodspor.

Danskerne er vant til at se Gunnvør Dalsgaard på tv i 'Forsidefruer', mens Oliver Bjerrehuus har brilleret i diverse tv-programmet som 'Vild med dans', 'BigBrother' og senest tv-serien med sønnen Oscar, men det er ikke længere Gunnvør og Oliver, der er på.

Eksparrets tre børn er nemlig alle modeller, og i tirsdags lavede lille Hugo optagelser med selveste Jacob Risgaard kendt fra 'Løvens Hule'.

- Min lille fyr i en lille skjorte, der gør en stor forskel. Fra næste uge og en måned frem samler Barons Shirts ind til udsatte børn i Danmark i samarbejde med børnefonden CoolUnite.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og familien i sorg

Jacob Risgaard investerede i virksomheden 'Barons' i forbindelse med DR-programmet 'Løvens Hule'. Barons producerer skjorter baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business-skjorte.

Skjorterne produceres til voksne, men i november gør virksomheden en undtagelse og producerer The Founder Mini i et meget begrænset antal. Ved salget går 100% af overskuddet ubeskåret tilbørnefonden CoolUnite.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard afslører ny karriere

Modelfodspor

Det er ikke kun mindstebarnet Hugo, der gør det godt som model. Pigerne Sigga og Hanna var også så sent som i går på modelarbejde for Pieces Kids.

I farverigt tøj stod pigerne på rulleskøjter og sjippede løs i et fotostudie, hvor billeder blev taget af dem.

LÆS OGSÅ: Bubbers babylykke: Signe er gravid igen

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Gunnvør Virgarsdóttir D. (@mama_gun)