Efter utroskab: Det nægter Mai at svare på

Mai Manniche har tidligere åbnet op om utroskabet, men der er én ting, hun nægter at svare på.

Det har været en turbulent tid for smykkedesigneren Mai Manniche. For kort tid siden afslørede hun nemlig, at det var hende, som grevinde Alexandras kæreste, Nicolai Peitersen, var utro med. 

LÆS OGSÅ: Kristian Bech afslører nyt job: Det er et kæmpe skridt for mig

Mai Manniche er ved at komme sig over utroskabet, men hun fortæller, at det har været en hård tid, efter hun valgte at åbne op om bedraget. 

- Det, der har været det vilde for mig, har også været at være så eksponeret omkring det. For hvis jeg ønskede det, så havde jeg sagt det for lang tid siden. Det har været ret hårdt, hvis jeg skal være helt ærlig, sagde Mai Manniche, da HER&NU mødte hende til gallepremieren på filmen 'Kysset'.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald efter Britt Bendixens død: Jeg fik ikke ringet tilbage

Der var dog én ting, smykkedesigneren ikke ville svare på, nemlig hvorvidt Mai Manniche og grevinde Alexandra har haft kontakt med hinanden.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til, lød det fra Mai Manniche.

Ifølge Mai Manniche fortalte Nicolai Peitersen, at Alexandra og ham kun var partnere og ikke mere end det. Han fortalte ifølge Mai Manniche også, at de først kunne offentliggøre deres parforhold, når bruddet mellem ham og Alexandra blev meldt officielt ud.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

- Det kunne det så ikke, og når en person fortæller, at han er din sjæleven, så tror man på det, sagde hun.

Ifølge Mai Manniche valgte hun at gå fra Nicolai Peitersen mellem jul og nytår efter halvandet års forhold. Hun fortalte også, at hun ikke har nogen kontakt til ham nu.

Oprettede Tinder-profil

Mai Manniche vil dog gerne understrege, at hun er videre, og at hun har udforsket datingplatformen Tinder.

- Jeg startede på Tinder, og det var helt sindssygt. Jeg har fået flere superlikes og alt muligt, og det kan jeg ikke overskue. Men jeg tror, at de mænd, jeg selv er interesseret i, kan være en lille smule skræmte over det, der er sket. Det kan være, de tænker, "er hun helt ude af det, eller er hun ikke", sagde hun.

LÆS OGSÅ: Mai Manniches mor taler ud: Jeg er dybt taknemlig

Mai Manniche har dog valgt at slette sin Tinder-profil nu, fordi hun ikke kan overskue det.

- Jeg tror, at der er mange mænd, der bare liker for at like, så jeg tænker ikke, at det er noget, der er nyt for mig.