Efter kamp om børnene: Nu er det afgjort

Det er en uge siden, at Amalie Szigethy så sine døtre sidst, men nu er der gode nyheder.

I mandag mødtes Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov i Familieretshuset i København med hver deres advokat, da begge forældre har ansøgt om at få midlertidige forældremyndighed samt midlertidig bopæl over deres fælles døtre Hannah på to år og Josephine på seks år.

LÆS OGSÅ: Teitur skyldig for vold

Der nåede dog ikke at falde afgørelse i sagen på selve dagen, men her to dage efter har myndighederne endelig truffet en afgørelse.

Den midlertidige bopælsret tilfalder Amalie, og derfor kan den tidligere forsidefrue se frem til at se sine børn meget snart. Det skriver Amalies mor, Lotte Lytton Kejser, på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnene: Vi ses snart igen

Mikkel Skelskov, som har haft pigerne siden sidste onsdag, skal nemlig allerede udlevere dem til deres mor i dag, og hvis det ikke sker, vil politiet hente dem.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Udover at gøre sine følgere opmærksomme på den gode nyhed, takker Lotte Lytton Kejser også alle for deres opbakning.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

- Tak for alle jeres kære og søde bemærkninger og breve Vi kunne slet ikke holde til det her, uden at alle jer var med os, skriver hun.

Langt fra slut

Kampen mellem forældrene er dog langt fra slut. Begge forældre har også ansøgt om at få den fulde forældremyndighed. Det skriver SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog vi op

Idet afgørelsen kun er midlertidig, vil det også sige, at der ligger en lang kamp foran Amalie og Mikkel, hvis de begge fortsat ønsker den fulde forældremyndighed.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Amalie eller Mikkel.