CHOK: Realitystjerne skal i fængsel

Dommen faldt, og den faldt hårdt over Mikkel Skelskov.

I dag faldt der dom i Københavns Byret i en af danmarkshistoriens største svindelsager ‘Operation Greed’, der er en historisk sag om skattesvindel. 3,5 år har det taget at afvikle de 153 retsmøder.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Nicklaes var utro med 'Paradise'-babe

Alene dommerne og domsmændenes votering og udarbejdelsen af dommen har taget mere end et halvt år. I dag var så dommens dag for de 17 mænd, der var tiltalt for at have været en del af et organiseret kriminelt netværk, som har stået bag hvidvask af næsten en halv milliard kroner og unddragelse af skat og moms for 295 millioner.

LÆS OGSÅ: Her er alle ti dansepar i årets 'Vild med dans'

En af disse var Amalie Szigethys ekskæreste Mikkel Skelskov, som også er far til hendes to børn. Han blev ligesom 15 af de andre 17 tiltalte dømt skyldig, kun en enkelt blev frifundet. Det skriver TV 2.

Ifølge kendelsen har Mikkel Skelskov hvidvasket 9.423.041 kroner via selskabet Cash Me Aps, og straffen for det lyder på 2,5 års ubetinget fængsel. Derudover mister Mikkel Skelskov retten til at drive valutavirksomhed. Han skal desuden betale sagsomkostningerne.

LÆS OGSÅ: Tidligere reality-stjerne med i nyt TV 2-program

Mikkel Skelskov har været sammen med Amalie on/off, siden de medvirkede i programmet ‘Amalies baby’, som var en serie, der fulgte Amalie i sin graviditet og de første måneder med lille Josephine. Allerede dengang var forholdet turbulent.

LÆS OGSÅ: Tv-par sælger lejligheden

Mikkel Skelskov ankede dommen på stedet, og det var han ikke ene om. 9 af de i alt 16 dømte ankede deres dom på stedet. Den hovedmistænkte i sagen, Naveed Anwar, blev dømt til syv år i fængsel. Derudover fik han en tillægsbøde på 175 millioner kroner. Det skriver TV 2, som har skrevet om alle straffene HER.