Amalie afslører: Derfor slog vi op

Amalie fortæller, hvordan parret gik fra hinanden, og så er der én ting, de er enige om.

I morgen skal Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy stå ansigt til ansigt for første gang siden i onsdags. Det sker, når de mødes i Familieretshuset med hver deres advokat til hastebehandling af sagen omkring deres to børn. Amalie har søgt fuld forældremyndighed, og Mikkel har søgt bopælsret.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor går jeg offentligt

Indtil nu har de haft delt forældremyndighed, og Amalie har haft bopælsretten. Amalie har været alene med pigerne i store dele af deres liv, selvom hende og Mikkel har haft et on and off forhold.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

I morgen er det også præcis én uge siden, de trak stikket på deres forhold. Det er ikke første gang, de har slået op, men selvom de ikke er enige om særlig meget i disse dage, så er de helt enige om, at det er sidste gang. Men ifølge Amalie var der intet dramatisk over bruddet.

LÆS OGSÅ: Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld

– Det var jo det, der var så mærkeligt. For vi blev enige om, at det ikke er godt, vi er sammen, og jeg siger til ham, at jeg ikke er glad. Jeg føler mig ensom, og der er ikke noget værre end at føle sig ensom i et forhold, men det har jeg følt i lang tid. Det har jeg følt i mange år, men jeg har hele tiden gået tilbage til ham, for han har trukket mig tilbage igen, fortæller Amalie.

Denne gang er det dog anderledes, og hun har ingen planer om at vende tilbage til forholdet én gang til. Det er også en af grundene til, at hun fortæller sin historie offentligt.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

Uigenkaldeligt slut

Amalie fortalte forleden, at hun tidligere har skjult mange af de ting, der er sket mellem hende og Mikkel for at beskytte sine børn. Men denne gang har han ramt hende på et for hende utilgiveligt punkt, idet han nægter hende adgang til sine børn.

Mikkel selv insisterede på, at han bare havde taget sine børn på en hyggelig ferie, mens Amalie kunne pakke sine ting i ro og fred. Ferien var dog ifølge Amalie ikke planlagt, og Mikkel ville ikke fortælle, hvor de var på ferie henne. Da Amalie gik offentligt med sin efterlysning, understregede Mikkel, at han var enig med Amalie i, at de ikke finder sammen igen.

LÆS OGSÅ: Efter kidnapningsdrama: Mikkel Skelskov fundet

– Vi finder aldrig sammen igen. Det er prikken over i’et, det hun har budt mig nu. Jeg kommer ikke til at tilgive det mere, jeg gider det bare ikke mere. Det er også begyndt at blive for mærkeligt for pigerne, fastslog Mikkel, da Realityportalen snakkede med ham i torsdags.

Mikkel ønsker ikke længere at kommentere sagen offentligt.