Carolina har udviklet eget produkt: Hjælper Jacob Risgaard med at blive yngre

Carolina har udviklet et nyt produkt, der blandt andet skal hjælpe Jacob med at blive en yngre udgave.

Både Jacob Risgaard og Christian Arnstedt tilbød Carolina Cia Bruun en investering i virksomheden 'Green Goddess'. Det endte med et samarbejde i aftenens afsnit, hvor hver købte 12,5% for 500.000 kroner. Et af de gode råd, der kom fra løverne var, at Carolina skulle udvikle sine egne produkter, og det råd har hun taget til sig.

- Vi har fået en collagen, som er vores første produkt i eget brand, så det har taget noget tid, siden optagelserne til 'Løvens Hule', fortæller Carolina til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Overrasket på ferie: Gemte på vild hemmelighed

Artiklen fortsætter under videoen af Birgit Aaby, der er klar til 'Løvens Hule'. 

LÆS OGSÅ: Kan du kende Anja fra ‘Løvens Hule’: Her har du set hende før

Særligt Jacob Risgaard var meget interesseret i at bruge collagen, og han har derfor været i kontakt med Carolina tidligere for at få viden om produkterne. Efter investeringen er Jacob også begyndt at bruge produktet i håb om et yngre udseende.

- Da jeg så Carolina og tænkte, at hun da er ældre, end jeg er, og hun ser halvt så gammel ud, så tænkte jeg, at det måtte jeg starte med, fortæller Jacob til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Nu vender showet tilbage

Jacob har prøvet collagen tidligere, men har ifølge Carolina ikke kunne klare smagen, men det er ikke problemet med det nye produkt.

- Jacob har fundet ud af, at det ikke nødvendigvis behøver smage af fisk. Det smagte af fisk, de mærker han havde prøvet. Og det er der også mange, der gør. Collagen er altid lavet på enten fisk, ko eller gris. Jacob har smagt vores nye collagen, og han synes ikke, den smager af fisk, så den er han begyndt at bruge nu, fortæller Carolina.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line afslører: Vi dater igen

Ifølge Jacob er der ikke resultater endnu, men han er sikker på, det kommer.

- Jeg er kun lige startet med collagen. Men lad os tales ved om et år, så vil du overhovedet ikke kunne kende mig, så står der en lille dreng, og så er det, fordi det har virket, fortæller Jacob Risgaard fortsat.

Siden 'Løvens Hule' er der ikke sket yderligere med bemandingen i 'Green Goddess', men ifølge Carolina skal de snart kigge på noget ansættelse, da der sker meget med virksomheden, og hun kan ikke følge med med nuværende medarbejderstab.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører vild hemmelighed