'Løvens Hule' (Foto: Carsten Andersen/DR)
'Løvens Hule' (Foto: Carsten Andersen/DR)

Bubbles fra 'Løvens Hule': Mere end bare en god forretning

Iværksætterne fra virksomheden 'Bubbles' har en kæmpe vision.

I aftenens afsnit af 'Løvens Hule' tager skolekammeraterne Nicklas og Christian fra virksomheden 'Bubbles' samtlige løver med storm, og de ender med at få bud fra alle løverne.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch får ‘Løvens Hule’-deltager til at græde

Virksomheden 'Bubbles' hjælper børn, der er særligt sensitive over for lyde. Børnene bliver i blandt andet folkeskolen udstyret med lyddæmpende hovedtelefoner, som læreren kan tale ind til via en lille mikrofon.

Det blev løvinde Louise Herping og Tommy Ahlers, der løb med investeringen i 'Bubbles'. Mens Louise fik 15%, fik Tommy 5%. Samlet gav de 800.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Mere tv på vej

De to kammerater blev overvældet af den positive modtagelse i hulen.

- Det var fuldstændig vanvittigt, det havde vi ikke på nogen måde forventet. Det var en vild følelse at få frem. Det var drømmescenariet, fortæller Nicklas i podcasten 'I kløerne på'.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bekræfter: Han var Alexandra utro med mig

Da Christian og Nicklas fik mulighed for at sammensætte deres eget hold af løver, var de ikke i tvivl om, hvem der skulle med.

- Louise har taget hele rejsen, som vi skal ud på nu fra A-Z, så hvis ikke hendes profil matcher os, så ved jeg ikke, hvem det skulle være, fortæller Nicklas i podcasten.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Jeg mistede min søn

Hjerteinvestering

Virksomheden 'Bubbles' startede som en skoleopgave, som tog udgangspunk i Christians søster Thilde på 15 år. Christians søster har ADHD, og hun er en blandt mange elever i det danske skolesystem, der er generet af støj i klasserne.

Ifølge Christian fik Thilde hovedtelefonerne for sent, men det er deres vision, at de kan nå at hjælpe andre som Thilde tidligere.

- Vi håber, at Bubbles kan være med til at forebygge det, som Thilde er endt i nu. Hvis man er i stand til at lave en tidlig indsats hos de her børn, så de kan få den nødvendige ro til at forstå, hvad der sker i undervisningen, så de også kan komme hjem og være en del af familien. Det er der rigtig mange børn med de her problematikker, der ikke kan, fordi de bliver udbrændte i hovedet efter en lang skoledag, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Fra første sæson af ‘Løvens Hule’: Virksomhed solgt for 150 millioner

Louise er meget enig i drengenes overvejelser omkring produktet.

- Det er en god forretningsmulighed, men for et samfundsmæssigt perspektiv, så kunne jeg ikke lade være, fortæller Louise i podcasten 'I kløerne på'.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup om homo-fordomme: Jeg er ikke til kasser

Efter 'Løvens Hule'

Inden 'Løvens Hule' havde Nicklas og Christian 20.000 kroner på kontoen, så de 800.000 kroners ekstra kapital faldt et tørt sted.

Derudover er der sket en del opløftende ting, siden Louise kom med som lead og Tommy som sekundær investorer.

- Vi har altid Louise til rådighed og hendes netværk til rådighed. Vi har sprunget så mange led over, fordi hun har sat os op med nogle fantastiske personer. Førhen havde vi 6-7 skoler, vi skulle besøge om måneden, men i januar for eksempel har vi besøgt skoler samtlige dage. Jeg tror, vi har 38 skoler i kalenderen, og vi kører fra morgen til aften alle dage, fortæller Nicklas i podcasten.

LÆS OGSÅ: Lykken brast: Caroline Fleming er single igen