Løvens Hule (Foto: Per Arnesen/DR)
Løvens Hule (Foto: Per Arnesen/DR)

Aldrig sket før i ‘Løvens Hule’

Det er første gang i 'Løvens Hule', at en af løverne laver dette træk.

I aftenens afsnit af 'Løvens Hule' sker der pludselig noget helt uventet, som aldrig er sket før i Løvens Hules historie.

LÆS OGSÅ: Kirsten Olesen fyret efter 43 år på Det Kongelige Teater

Artiklen fortsætter under videoen af Birgit Aaby, der er tidligere løvinde i 'Løvens Hule'.

Skolekammeraterne Christian og Nicklas præsenterer deres produkt fra 'Bubbles' - nogle støjreducerende hovedtelefoner til folkeskoleelever, der er særligt sensitive overfor støj. De ønsker 150.000 kroner for 5%, hvilket er en værdiansættelse på 3 millioner.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch får ‘Løvens Hule’-deltager til at græde

Artiklen fortsætter under billedet. 

Løvens Hule (Foto: Carsten Andersen/DR)
Løvens Hule (Foto: Carsten Andersen/DR)

Løverne er meget begejstret for produktet og visionen bag, men de er ikke enige i værdiansættelsen, hvilket i sig selv ikke er en overraskelse, men overraskelsen ligger i, at de mener, at de to kammerater har sat værdiansættelsen for lavt.

- I har allerede omsat for 700.000 kroner. Jeg synes faktisk, det er lidt for ydmyg en værdiansættelse, i har sat, så jeg har faktisk lyst til at hæve den til 4 millioner, fortæller Louise Herping og byder 600.000 for 15%.

LÆS OGSÅ: Efter hård periode: Christiane klar i nyt program

Alle løver er enige om at matche værdiansættelsen på 4 millioner frem for 3, og det er første gang, det er sket i 'Løvens Hule' Danmark.

Om 'Bubbles' vælger én eller flere løver, og hvem der kommer med på rejsen, kan ses kl. 20.00 på DR1 eller allerede nu på DRTV.

LÆS OGSÅ: Lykken brast: Caroline Fleming er single igen