WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen 'Over Atlanten'

Bonnen var flere meter lang, efter Umut havde handlet ind til de 21 dages søfart.

To store varebiler fra den lokale Spar Købmand i Lanzarote fragtede de indkøbte vare ned til båden. Kok Umut Sakarya, der er ansvarlig for maden ombord i tv-programmet 'Over Atlanten' på Kanal 5 og discovery+, havde forinden været på indkøb. Ud fra skemalagte Excel ark havde Umut regnet sig frem til de helt nøje mængder af mad på hele turen.

På indkøbslisten stod blandt andet 750 æg, men når man sammenligner mængden af mad med Umuts budget, så er det næsten ikke til at tro.

-  Vores indkøb kostede ca. 4000€, som er 30.000 danske kroner. Det betyder, at der var mad for 89 kroner pr. person om dagen. Grunden til, at beløbet er lavt, er de billige råvarepriser, man har i Sydeuropa, forklarer Umut på Instagram.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor vandt Thalia ikke ‘Stjerner i trøjen’

Umit handlede ind for 30.000 kroner til mad på turen 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Umit handlede ind for 30.000 kroner til mad på turen 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark)

På trods af det umiddelbart lave madbudget pr. person pr. dag, så har Umut brugt 7.500 kroner mere i forhold til de andre år.

- Vi brugte ni dunke gas på hele turen, og i sæson 1 og 2 er der kun brugt fire dunke. Det skyldes, at jeg lavede mad hele tiden. 6-10 timer dagligt for at være præcis, forklarer Umut.

LÆS OGSÅ: Silas Holst springer ud som drag queen

Lavede mad dag og nat

Ifølge tidligere OL-svømmer Sarah Bro, der også var med på turen, så manglede de ikke noget.

- Umut stod op kl. fire om morgenen, og vi fik ikke kun tre måltider, men fire måltider. Der blev lavet mad midt om natten og altid, fortæller Sarah til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW: Kræftramt ‘Vild med dans’-stjerne samler formue ind

Selvom det var benhårdt arbejde at være personlig kok under turen over Atlanterhavet, så var det ifølge Umut en fed opgave.

- Jeg elskede det. Jeg slapper mest af, når jeg laver noget. Jeg kan ikke ligge ned og sole mig i ti timer. Livet er lidt sjovere, når man har travlt, fortæller Umut.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke rådførte sig med Anders Lund Madsen inden afrejse

Se Umuts store indkøb i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Fetterlein på Talk Town: Så egoistisk er jeg