WHAT! Fyrer Katerina Pitzner sin datter?

Katerina Pitzner blev selv fyret af sin far son 20-årig, nu står hun i samme situation med sin egen datter.

I en alder af 27 år har Thalia Pitzner besluttet sig for at få et mere fast arbejde og ikke kun fokusere på sin ridesport. I den populære realityserie 'Diamantfamilien' på TV 2 om familien Pitzner vælger Thalia at gå til en uofficiel jobsamtale hos sin mor Katerina Pitzner, der er direktør i egen virksomhed som diamanthandler.

Katerinas største ønske er, at en af hendes fire børn vil overtage virksomheden, men det skal ikke være for enhver pris, derfor har hun også brug for betænkningstid, før hun ansætter Thalia, men hun ender med at give Thalia en chance for at vise sit værd.

LÆS OGSÅ: OMG: Er der børn på vej for Elvira?!

Ved første arrangement, hvor Katerina skal holde et foredrag for en masse mennesker, får Thalia dog ikke point i mor-Pitzners bog.

- Se, nu kommer hendes hunde - præcis som jeg sagde, jeg ikke ville, og hvis de ser mig, så bliver det fucking Cirkus Benneweis. Hun burde tage imod deltagerne og tilbyde dem noget at drikke. I stedet render hun rundt ude i parken med sine hunde, fortæller Katerina i programmet på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Årgang 20'-baby har nedsat hørelse

Katerina bliver meget frustreret over sin datters prioritering, når hun faktisk er på arbejde.

- Jeg synes, det er hamrende respektløst og fuldstændig galt afmarcheret, fortæller Katerina.

LÆS OGSÅ: ‘The Bachelor’-vært afslører køn og navn på nyfødt baby

Er Thalia fyret?

Efter en måned som fastansat hos Katerina Pitzner er det tid til status, da samarbejdet ikke er gået, som mor-Pitzner havde håbet.

- Jeg har besluttet mig for at have en samtale med Thalia omkring vores samarbejde, fordi jeg kan ikke rigtig mærke hende. Jeg kan ikke mærke hendes interesse, og jeg kan ikke mærke hende i det hele, fortæller Katerina i programmet.

- Jeg føler, jeg er gået til det her job med åbne arme, og jeg vil gerne lære en del, men samtidig synes jeg også, det har været svært og passe ind, fortæller Thalia, da hun konfronteres med sin mors tvivl.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor vandt Thalia ikke ‘Stjerner i trøjen’

Katerina er meget tydelig om sin mavefornemmelse, der fortæller hende, at Thalia ikke skal arbejde for hende, og da hun får sagt det, falder en sten fra Thalias hjerte, og hun bryder ud i gråd.

- Jeg vil jo ikke gøre dig ked af det eller skuffe dig. Jeg ved jo godt, at det betyder meget for dig, og det er det her, du har bygget op, men jeg vil bare virkelig gerne lave mit eget, siger Thalia grædende, mens hun får et kram af sin mor.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner giver ny status på kræftsygdom

Thalia Pitzner og Katerina Pitzner i 'Diamantfamilien 4' fra 2020. (Foto: Pineapple Entertainment/TV 2)
Thalia Pitzner og Katerina Pitzner i 'Diamantfamilien 4' fra 2020. (Foto: Pineapple Entertainment/TV 2)

Både Katerina og Thalia er lettet over beslutningen om ikke at arbejde sammen.

Blev selv fyret af sin far

Ligesom Katerina var nødt til at opsige sin datter, så har hun selv oplevet at blive fyret af sin egen far som 20-årig.

- Første gang, jeg blev fyret af min far, var jeg 20 år og arbejdede i biludlejningens lufthavnskontor i Luxembourg. Men han var fair nok, for han havde advaret mig. Da han fandt ud af, at jeg var blevet kæreste med en af de andre ansatte i firmaet, fik vi en advarsel - “Vi ser ikke gerne, at medarbejdere danner par med sine kolleger fra samme firma. Så enten ender I forholdet, eller også bliver en af jer fyret!”, skriver Katerina på Instagram og fortsætter:

- Der var aldrig tomme trusler fra min far, og enhver handling havde en konsekvens. Da vi ikke adlød, blev min kæreste først fyret. Kort tid efter fik jeg samme tur - “Vi kan ikke bruge ansatte, som ikke lytter til vores råd”, sagde han, og så røg jeg ud af klappen med øjeblikkelig virkning.

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-vinder mistede nært familiemedlem under optagelserne

Katerina havde ikke regnet med, at hun selv mange år efter skulle stå i samme situation med sin egen datter.