Vennerne om Sidney Lee: Han ville gerne ud af det

Sidney Lee havde ifølge vennerne aldrig fri, og det tog hårdt på ham.

Mange danskere sørger over gårsdagens nyhed om, at Sidney Lee er død i en alder af blot 43 år. To af Sidneys tætteste venner gæstede i morges 'Go' Morgen Danmark', hvor de satte ord på den store personlighed, og ifølge vennerne havde reality-kongen to sider.

- Dengang jeg mødte Sidney for over ti år siden, der mødte jeg et menneske, jeg faktisk ikke brød mig om. Han var en person, der skabte sig, og han var ikke en person, jeg ønskede at have i min inderkreds, men når kameraerne slukkede, og man var på tomandshold med ham, så var han jordens mest fantastiske menneske, fortæller Mitchel Linow Nebelong, der ligesom Sidney medvirkede i 'Singleliv'.

LÆS OGSÅ: Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’

- Personen Sidney på fjernsyn var hans image, og det kunne man ikke lave om på. Det var hans arbejde, og han levede 100% for sit arbejde. Men han var jo på arbejde altid, både når han gik på gaden og lige meget, hvor han var henne, fortæller Mitchel, der i dag ville ønske, at Sidney havde stoppet op.

- Jeg tror, det påvirkede ham for hårdt. Han skulle måske have slappet lidt mere af og været mere privat. Holde lidt fri. Jeg ved, at han af flere omgange gerne ville ud af det hele og have et normalt liv, men det kom aldrig til at ske, for han blev aldrig voksen. Så hver gang han talte om det, var det bare ord, fortæller Mitchel.

LÆS OGSÅ: Best of Sidney Lee: 43 år og en legende!

Artiklen fortsætter under billedet af Mitchel fra dengang han var med i 'Singleliv'.

Foto: Privat
Foto: Privat

Også vennen Sy Lee har kendt Sidney i mere end ti år, og han kan nikke genkendende til de ord, Mitchel fortæller.

- Han sad lidt fast i denne her realityverden og alle de diskoteksjob. Han havde altid overskud og sagde, "vi takker aldrig nej til et billede - ligegyldig hvor smadret vi er", fortæller Sy, der også bekræfter, at Sidney har levet et hårdt liv med alkohol og stoffer.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen om fyring: Støtter TV 2

Artiklen fortsætter under videoen af Sy Lee, der mener, at Sidney gik forrest og viste andre reality-deltagere, at man gerne må skille sig ud. 

Sy Lee. (Foto: Janus Nielsen)
Sy Lee. (Foto: Janus Nielsen)

I følge vennerne er det ærgerligt, at den danske befolkning ikke oplevede den personlige side af Sidney, for han blev ifølge vennerne ofte misforstået.

- Han skal huskes som en misforstået person, der virkelig bare ville folk det bedste. Han levede for at underholde folk omkring sig, selvom det var hårdt, fortæller vennen Mitchel.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: ‘Først til verdens ende’-deltager i alvorlig ulykke

Da Realityportalen fangede Sidney Lee til Reality Awards 2020 sammen med hans daværende kæreste Mary-Ann, faldt snakken ligeledes på de to identiteter.

- Sidney er mega sød, vi har det sjovt sammen. Du spiller jo altid dum på fjernsyn, men han er faktisk overhovedet ikke dum, fortalte Mary-Ann dengang, og Sidney forklarede:

- Når jeg laver et interview for eksempel med jer, så er jeg Sidney normal, men hvis jeg laver radio eller tv, så er det rollen 'Sidney', og så giver jeg den gas, og så er jeg Sidney, der ikke rigtig forstår noget, forklarede den store realitylegende.

LÆS OGSÅ: Sarah taler ud: Sådan er mit forhold til Jeppe i dag

Se videoklippet med Sidney øverst i artiklen.