Utryg Mathilde Gøhler: Jeg vil have fuld sikkerhed

Mathilde vil gerne rykke teltpælene op.

I det nyeste afsnit af 'Remee og Mathilde', der kan ses på discovery+, fortæller en ærlig Mathilde Gøhler, at hun ikke føler sig tryg i parrets ellers smukke og ekstravagante rammer på Strandvejen i Nordsjælland.

- Jeg har det sådan med det her hus, at jeg føler mig så udsat, fortæller hun kæresten Remee i det, der ligner en hyggelig sofasludder.

Hun fortsætter:

- Jeg har jo en idé om, at jeg gerne vil bo i lejligheden. Nu er jeg måske også et af de mest paranoide mennesker, men jeg kunne bare godt tænke mig at bo i noget, hvor der er fuld sikkerhed.

LÆS OGSÅ: Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er en fantastisk kvinde

Indbrud flere gange

- Når bilerne kører forbi, så kører de lige lidt langsommere og kigger ind. Det er et højt hus, så det er jo ikke lige sådan at kigge ind, men hvis man virkelig gerne vil, så kan man godt, tilføjer Mathilde, og Remee istemmer:

- Ja, og det gør de også.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster

Efter adskillige indbrud, hvor parret blandt andet har fået stjålet fra hele tre biler, der stod i villaens indkørsel, har Mathilde fået nok:

- Jeg tænker rigtig meget over tryghed. Nu har vi haft indbrud mange gange, så jeg vil rigtig gerne til et mere sikkert sted og ikke bo i første række på Strandvejen, hvor alle ved, at vi bor der.

Se klippet nedenfor:

Hele afsnittet kan ses på discovery+.

LÆS OGSÅ: Remee afslører fortid i fængslet