Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret

Den unge mor føler, har tidligere været i tvivl om vaccinationer, men nu har hun truffet en stor beslutning om sit tredje barn.

Kailyn Lowry har aldrig været bange for at sige sin mening, selv om det ikke altid bliver taget god imod, og nu gør 'Teen Mom'-stjernen det igen. I sin podcast, Coffee Convos, falder snakken på vaccinationer, og her åbner den unge mor op omkring, hvad hun har gjort med sine tre børn, niårige Isaac, femårige Lincoln og étårige Lux.

- Jeg synes helt sikkert, at det er et kontroversielt emne, og jeg vil ikke miste lyttere på grund af mine holdninger. Jeg vaccinerede Isaac, fordi jeg ikke vidste bedre, så jeg lod dem vaccinere ham med alt det, de sagde, at han havde brug for. Jeg føler, at jeg bare var ignorant og ikke lavede min research, for jeg vidste ikke bedre, siger hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

LÆS OGSÅ: Nægtede at vaccinere sønnen: Nu har Natascha Linea truffet stor beslutning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor 'De unge mødre'-deltageren Princess Natacha i første omgang ikke ville vaccinere sin søn.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering

Da Kailyn blev mor for anden gang, følte hun, at hun var blevet lidt klogere.

- Med Lincoln vidste jeg lidt mere, og jeg begyndte at lave mere research. Jeg tror, det var der, hvor samtalerne omkring vaccinationer virkelig begyndte at køre mellem mig og mine veninder, der blev mødre, og der var dokumentarer på Netflix og en masse i nyhederne, som jeg undersøgte, siger hun og fortsætter:

- Lincoln fik ikke alle sine vaccinationer. Jeg udvalgte dem, jeg følte, der var nødvendige, og han fik ikke dem alle på én gang. Han fik én eller to ad gangen - og kun dem, som jeg følte, han havde brug for, slår hun fast.

SE BILLEDERNE: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

Har helt droppet vaccinationer

I sommeren 2017 blev hun mor igen, da sønnen Lux kom til verden. Og denne gang har hun truffet en stor beslutning.

- Lux er 18 måneder nu, og han er ikke vaccineret. Han har aldrig rigtig været syg, og jo mere research jeg laver, og jeg klogere jeg bliver, så tænker jeg bare, at jeg slet ikke vil vaccinere ham, siger 'Teen Mom'-stjernen til medværten.

Ikke overraskende har hendes holdning skabt voldsom debat på de sociale medier, hvor hun har fået stor kritik. Kailyn står dog fortsat ved sin holdning.

- Det eneste, jeg kan sige og fortsat står ved, er, at det er op til den enkelte forælder at bestemme, hvad der er bedst for barnet og familien. Folk elsker ikke alt, som jeg gør, men jeg tvinger ikke mine holdninger ned i halsen på folk. Jeg ved, hvad der er bedst for mine børn, og andre forældre ved, hvad der er bedste for deres børn, siger hun til In Touch Weekly.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa hævnede sig på ekskæreste med nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste