Lykkelig ung far: Jeg skal være far igen!

Han har i forvejen to børn, og inden længe bliver han far til tre.

Courtland Rogers er i øjeblikket far til to, men inden længe kan han hæve det antal med én. Det har han offentliggjort på sin Facebook-profil, hvor han fortæller, at han har gjort sin kone, Lindsey Rogers, gravid.

- Vi skal have endnu et barn. Jeg får lov til at se noget så smukt vokse inde i noget så smukt endnu engang. Jeg er så fucking glad. Jeg glæder mig så fucking meget. Inden længe vil jeg have tre smukke børn, der er mine egne, siger han og sender en hyldest til sin kone.

LÆS OGSÅ: Jenelle Evans fyret fra ‘Teen Mom’ efter hunde-mord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

- Lindsey Rogers, jeg er så glad for denne graviditet. Jeg kan slet ikke vente med at opleve det med dig igen. Tak for at give mig denne velsignelse, jubler han.

Courtland og Jenelle Evans nåede kun at være gift i kort tid, før ægteskabet gik i stykker på grund af vold. (Foto: John Lamparski/Getty Images for Indonesian Diversity)
Courtland og Jenelle Evans nåede kun at være gift i kort tid, før ægteskabet gik i stykker på grund af vold. (Foto: John Lamparski/Getty Images for Indonesian Diversity)

Courtland og Lindsey har sammen sønnen Camryn Rogers, mens han også har datteren Jordan Rogers med ekskæresten Taylor. Han blev kendte, da han i 2012 blev gift med 'Teen Mom 2'-deltageren Jenelle Evans.

De to har ingen børn sammen, men det er kun, fordi Courtland slog realitydeltageren i maven, da hun var gravid. Det slag endte med abort og fik Jenelle til at forlade eksmanden, som altså nu har fundet lykken med en ny kvinde og snart kan kalde sig far til tre.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

 
View this post on Instagram
 

Lol #MyDayOne

A post shared by Courtland Rogers (@courtyb_910) on Apr 30, 2019 at 12:02am PDT

 
View this post on Instagram
 

#Family #? #Rogers

A post shared by Courtland Rogers (@courtyb_910) on Jul 30, 2018 at 12:53am PDT

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko