Ung mor i USA får tvangsfjernet alle sine børn

Ægtemandens drab på familiens hund har givet flere alvorlige konsekvenser for Jenelle Evans.

For nyligt mistede de en hund. Nu bliver familien yderligere tre medlemmer fattigere.

Jenelle Evans og David Easons ægteskab har været præget af mange bump på vejen. Så sent som i sidste uge kom det frem, at David skød og dræbte Jenelles hund, Nugget, efter den havde bidt ud efter parrets datter, Ensley. Det fik ham til at slå hunden ihjel.

LÆS OGSÅ: Jenelle Evans fyret fra ‘Teen Mom’ efter hunde-mord

Efter episoden var Jenelle i dyb sorg over tabet af familiens hund, og det fik hende til at overveje at lade sig skille fra sin mand. Det blev dog ikke til noget, og hun vendte tilbage til David.

Den beslutning har nu givet alvorlige konsekvenser for den unge mor til tre, som har medvirket i den amerikanske serie ’Teen Mom’ uden sin mand det seneste år. David blev nemlig fyret fra serien for et år siden, efter at han blandt andet havde trukket en kniv til en ’Teen Mom’-fest og senere skrev homofobiske ting på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Udover at Jenelle nu selv er blevet fyret fra MTV-serien, står parrets toårige datter, Ensley, nu til at blive fjernet af myndighederne. Det skriver mediet TMZ.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Luna fra 'De unge mødre' giver slip på sin dystre fortid.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

Ifølge mediets oplysninger forsøger myndighederne lige nu at lokalisere, hvor Jenelle, David og lille Ensley befinder sig, og det vurderes, at David er ekstremt farlig. Myndighederne vil angiveligt anbringe parrets datter hos Jenelles mor, Barabara, som en midlertidig løsning.

TMZ oplyser yderligere, at myndighederne kræver, at Jenelles ældste søn, niårige Jace, som hun har med Andrew Lewis, holder sig fra Jenelle og Davids hjem. Derudover blev Jenelles fireårige søn, Kaiser, angiveligt allerede tvangsfjernet i fredags og bor i øjeblikket sammen med sin far, Nathan Griffith, og sin farmor.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk exit: Ung mor vil tilbage i programmet