Realityhunk fanget i utroskab: En undskyldning vil aldrig være nok

Realitydeltageren blev snuppet i utroskab og forladt af sin forlovede. Nu undskylder han for episoder.

Rygterne har løbet omkring Javi Marroquin i de amerikanske medier - heriblandt The Ashley - i løbet af de seneste uger, hvor flere forskellige medier har skrevet historier om, at han skulle være blevet opdaget i utroskab af kæresten, Lauren Comeau, som han har otte måneder gamle Eli med.

Ifølge medierne kom hun den 17. august hjem og opdagede Javi sammen med en anden kvinde, hvorefter et større skænderi brød ud, og politiet endte med at blive tilkaldt til hjemmet.

Javi, der har sønnen Lincoln med 'Teen Mom'-deltageren Kailyn Lowry og sønnen Eli med Lauren Comeau, blev ifølge The Ashley opdaget på badeværelset i hans og Laurens fælles hus. Herefter tog hun sønnen med til sin familie i Maine, hvor hun har været siden episoden.

LÆS OGSÅ: DRAMA! Kold luft mellem unge mødre: Vi taler ikke sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor dog kan høre, hvorfor en 'Teen Mom'-stjerne startede fake news om sin graviditet.

SE BILLEDERNE: Lykkelig ung mor har født

"En undskyldning vil aldrig være nok"

Javi Marroquin har indtil videre forholdt sig tavs omkring det hele, men det ændrede sig mandag. Her lagde han en stor undskyldning på Instagram, hvor han dog ikke direkte bekræftede utroskaben.

- Lauren, jeg er så ked af mine fejl. Jeg er ked af, at jeg knuste dit hjerte. Jeg er ked af, at jeg ikke viste dig respekt, og jeg er ked af, at jeg tog dig for givet. Jeg kunne undskylde for en million andre ting, men en undskyldning vil aldrig være nok, skriver han og fortsætter:

- Jeg har såret den person, jeg elsker allermest. Jeg vil gøre alt for at blive en bedre mand, og forhåbentlig kan du tilgive mig. Jeg vil gøre alt for at få dig hjem, lyder det fra den utro realitydeltager.

LÆS OGSÅ: Efter vildt drama med ekskæresten: Ung mor frygter fængsel

Javi sender også en stor undskyldning til begge sine sønner.

- Jeg har fejlet som far, og jeg har fejlet i mit forsøg på at vise jer begge, hvordan man er en mand. Jeg lover jer begge, at mine handlinger ikke vil påvirke, hvordan I behandler kvinder - og slet ikke det, I elsker.

- Jeg lover, at jeg vil være et godt eksempel fra dags dato. Jeg vil ikke længere skuffe nogle af dem, jeg elsker. Jeg ved, at når I begge er ældre, kan jeg fortælle min historie og sige: "Se hvor jeg er nu", skriver han.

Lauren har endnu ikke kommenteret offentligt på utroskaben, men ifølge The Ashley har hun på Facebook fjernet, at hun er forlovet.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om abortovervejelser: Jeg føler mig så skyldig

Herunder kan du læse hele opslaget og se Javi og Lauren sammen:

 
View this post on Instagram
 

I love you and I’m sorry.

A post shared by Javi Marroquin (@javim9) on

 
View this post on Instagram
 

Roses are red, violets are blue.. sugar is sweet and so are you ?

A post shared by Javi Marroquin (@javim9) on

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko