Efter vildt drama med ekskæresten: Ung mor frygter fængsel

Den unge mor har forbrudt sig på den samværsaftale, hun har med ekskæresten.

'Teen Mom 2'-deltageren Kailyn Lowry og ekskæresten Jo Rivera, som hun har sønnen Isaac med, har længe haft et godt forhold til hinanden, men på det seneste er det hele gået skævt.

Den unge mor fortalte for nylig i sin podcast, Coffee Convos podcast, at hun frygtede at komme i fængsel. Hun gik dog ikke i detaljer, men nu kan The Ashley fortælle, hvad det handler om - og at det i høj grad er på grund af det dårlige forhold til Jo.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om abortovervejelser: Jeg føler mig så skyldig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre'-deltageren Simones overvejelser omkring, om hun skulle beholde sig barn.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Ifølge mediet handler sagen om, at Kailyn Lowry den 30. juni tog Isaac med til Hawaii uden at bede Jo om tilladelse, hvilket er et krav i den aftale om samvær, de to har. Desuden skulle Jo have haft sønnen en af de dage, hvor han var væk med sin mor.

Turen til Hawaii var sammen med MTV, men tv-stationen valgte kun at filme Kailyn Lowrys meddeltager Leah Messer under turen. Ifølge The Ashley skyldes det tv-stationens frygt for en eventuel retssag, da man ikke ønsker at fremstå som om, at man har opfordret 'Teen Mom 2'-deltageren til at bryde samværsaftalen.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

En kilde fortæller til The Ashley, at MTV ikke var klar over bruddet på aftalen, før skaden var sket.

- Produktionen fik at vide, at Kail spurgte Jo, om hun måtte få Isaac ekstra tid, før flybilletterne blev booket, men han svarede ikke. Så hun bookede flybilletterne og informerede MTV om turen, inden hun igen spurgte Jo om lov. Her sagde han, at hun ikke måtte få ham 4. juli, siger kilden og fortsætter:

- Hun tog alligevel Isaac og havde ham i Hawaii den dag, og derfor frygter hun, at Jo går rettens vej mod hende. Kail fortalte folk, at Jo tidligere har taget Isaac ud af staten på grund af forretninger uden hendes tilladelse, hvilket er imod parrets samværsaftale. Så hun var bare ligeglad.

Hvis Jo går rettens vej, risikerer Kailyn Lowry en bøde eller fængselsstraf. The Ashley har endnu ikke fundet dokumenter, der indikerer, at han på nuværende tidspunkt har valgt at gøre det.

Ifølge mediet har han dog nu nægtet at filme yderligere til 'Teen Mom 2' på grund af problemerne med ekskæresten.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret