DRAMA: Ny ung mor skaber problemer fra start

En ny ung mor kommer snart med, men det foregår ikke helt uden drama.

Der venter 'Teen Mom OG'-fans noget af en overraskelse, da Radar Online mandag kunne smide noget af en bombe. Mediet skrev, at den tidligere 'Teen Mom 3'-deltager Mackenzie McKee bliver en del af MTV-serien til den kommende sæson, hvor hun afløser Bristol Palin, som trak sig efter én sæson i serien.

Velinformerede The Ashley har flere informationer omkring den nye deltager, som dog ifølge mediet ikke officielt er en del af serien endnu. I stedet fortæller kilder til mediet, at hun i første omgang bliver mere en slags gæstestjerne i den kommende sæson.

- Mackenzie har filmet i flere måneder, men hun bliver ikke en del af sæsonen før de sidste par episoder - højst sandsynligt ikke før den tredjesidste i sæsonen eller sådan noget. Det har været holdt helt hemmeligt. De fleste af de produktionsfolk, der ikke arbejder direkte med Mackenzie, vidste slet ikke, at det ville ske, siger en produktionskilde til The Ashley.

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre'-deltageren Sabrina fortælle om sin sygdom.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk exit: Ung mor vil tilbage i programmet

Handler om kræftsyg mor

Ifølge kilden handler de fleste af optagelserne med Mackenzie McKee om 'Teen Mom'-deltagerens mor, Angie, der er alvorligt syg med kræft. Sidste år kom der et specialafsnit om morens sygdom, og i første omgang skulle de nye optagelser blot være brugt til en efterfølger.

I stedet besluttede produktionen sig altså for at bruge optagelserne som en del af 'Teen Mom OG', og hvis seerne tager godt imod hende, kan de komme til at se meget mere til Mackenzie McKee.

- Når de har sendt episoder med Mackenzie, så vil de analysere, hvordan seerne har taget imod hende, og hvordan hun passer ind i serien. Hvis hun passer, så gør de hende til officiel deltager for den anden halvdel af sæsonen. Det er i hvert fald, hvad produktionen har fået at vide, siger kilden til The Ashley.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

Drama fra start

Nyheden var knap kommet ud, før flere af de andre deltagere luftede deres utilfredshed på de sociale medier.

- If it ain't broke, don't fix it (hvis det ikke er i stykker, behøver du ikke reparere det, red.), skrev Catelynn Lowell kort efter på.

Det fik hun stor kritik for, og efter lidt tid trak hun en smule i land igen.

- Det har intet at gøre med Mackenzie - overhovedet. Det handler om, at folk ikke fortæller os, hvad der sket. Jg byder enhver velkommen, men jeg ville ønske, MTV ville fortælle os det, så vi ikke fandt ud af det online.

LÆS OGSÅ: Ung mor raser over programmet: Jeg har holdt mund alt for længe

https://twitter.com/CatelynnLowell/status/1135659604350820352

Kailyn Lowry fra 'Teen Mom 2' var heller ikke helt tilfreds med MTV. Hun havde hørt snak om, at Mackenzie McKee skulle være med, men tv-stationen afviste alt over for hende. Det skriver hun på Twitter.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg spurgte, om jeg måtte dække, at Mackenzie McKee skulle være med i 'Teen Mom OG' for Cofee Convos Podcast (den unge mors podcast, red.). Men de sagde bare, at det ikke ville ske. Jeg ville ønske, at der var mere ærlighed, MTV, skrev hun.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet: