WOW! Holdt graviditeten hemmelig: Ung mor har født

Den unge mor formåede at holde graviditeten hemmelig helt indtil fødslen for få dage siden.

Lexi Tatman tid som realitydeltager blev en kort fornøjelse, da seerne fik lov til at møde hende i den første sæson af 'Teen Mom: Young and Pregnant'. Forud for sæson to, der får premiere på de amerikanske tv-skærme den 15. oktober, blev hun droppet af produktionen - angiveligt fordi hendes historie ikke var spændende nok.

Den 19-årige unge mor har dog haft travlt siden fyringen. Lige omkring det tidspunkt er hun nemlig blevet gravid, og den 26. august blev hun mor for anden gang sammen med kæresten Kyler Lopez. Det afslører hun på Twitter, hvor hun viser et billede af sønnen.

LÆS OGSÅ: DRAMA! Kold luft mellem unge mødre: Vi taler ikke sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor dog kan høre, hvorfor en 'Teen Mom'-stjerne startede fake news om sin graviditet.

SE BILLEDERNE: Lykkelig ung mor har født

https://twitter.com/lexi_tatman/status/1166425904559644672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1166425904559644672&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theashleysrealityroundup.com%2F2019%2F08%2F27%2Fformer-teen-mom-young-pregnant-star-lexi-tatman-reveals-she-secretly-had-second-baby%2F

LÆS OGSÅ: Efter vildt drama med ekskæresten: Ung mor frygter fængsel

Den nyfødte dreng, der har fået navnet Jay Wolfe, var ved fødslen 48 centimeter og vejede 3203 gram, og fødslen kom som noget af en overraskelse for hendes følgere og 'Teen Mom'-fans. Parret formåede nemlig at holde graviditeten helt hemmelig, indtil hun selv afslørede fødslen. Og det var helt bevidst.

- Tak for alle jeres søde ord og lykønskninger. Kyler og jeg valgte at holde graviditeten væk fra de sociale medier for at nyde den og fødslen. Tak for jeres forståelse, skrev hun.

Lexi Tatman og Kyler Lopez har i forvejen sønnen Tobias, der den 29. oktober fylder to år.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om abortovervejelser: Jeg føler mig så skyldig