SAY WHAT! Ung mor får nye hunde efter hunde-mord

Parret har fået to nye hunde, efter Nugget blev myrdet, og Jax forsvandt - og angiveligt blev givet til en af parrets venner.

Jenelle Evans og David Eason har været meget i fokus i de seneste år, hvor det især er negative historie om de to, der har fyldt medierne. Indtil starten af maj var den unge mor dog stadig en del af 'Teen Mom 2' på trods af massiv kritik, men her fik MTV nok.

Årsagen var, at David skød og dræbte Jenelles hund, Nugget, da den angiveligt havde bidt ud efter parrets fælles datter, Ensley. Den unge mor overvejede en skilsmisse, men valgte at blive hos manden, hvilket endegyldigt kostede hende deltagelsen i 'Teen Mom 2'. Derudover stoppede en lang række firmaer samarbejdet med parret.

Episoden fik også vreden frem på de sociale medier, hvor folk var rasende over, at David kunne finde på noget så grusomt.

Og nu rammer vreden så igen parret. Jenelle og David har nemlig fået to nye hunde i familien. Det afslører David på sin YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde en sød hund, der lider af narkolepsi og falder i søvn, når den bliver for glad.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

Videoen blev lagt på søndag - dagen efter Jenelle fortalte TMZ, at der ingen hunde var hos familien længere, efter de var nødt til at give deres pitbull væk.

- For nylig var vi nødt til at finde en bedre måde at beskytte vores høns og husdyr. Der er høge og krager, der altid spiser vores høns' hoveder, og plastikugler hjælper ikke på problemet. Vores pitbull, Jax, dræbte en af vores grise på 36 kilo. På grund af det - og de mange høns, som Jax dræbte og spise - besluttede vi os for at give ham til en ven, skriver David i beskrivelsen af YouTube-videoen.

- Efter masser af research fandt vi frem til hunderacen anatolsk hyrdehund. Det er en af de mest unikke typer hunde, jeg nogensinde har set, og de har det bedste temperament og opførsel af alle de hunde, jeg nogensinde har ejet. Det er en race, der beskytter vores dyr, og de har intet imod at spise og sove med alle vores dyr på The Land (som David kalder parrets hjem, red.).

Politiet har været involveret i Nuggets død, men David er ikke blevet dømt for noget - endnu i hvert fald.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Herunder kan du møde Buddy og Junior, som parrets nye hunde hedder:

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret