Jenelle med David Eason. (Foto: All Over)
Jenelle med David Eason. (Foto: All Over)

CHOK: Omstridt ung mor skal skilles

Efter mange op- og nedture trækker den unge mor nu stikket godt og vel to år efter, hun blev gift.

For Jenelle Evans og David Eason har ægteskabet været én lang rutsjebanetur, der for alvor er gået op og ned. På det seneste er det dog primært gået én vej – i den forkerte retning. Og tilbage i foråret nåede ægteskabet et lavpunkt, da David skød og dræbte Jenelles hund, Nugget, efter den havde bidt hendes datter.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Jenelle var efterfølgende i sorg og gjorde det klart, at hun overvejede at få en skilsmisse. Det blev dog i første omgang ikke til noget, og hun vendte i stedet tilbage til David. Episoden kostede Jenelle 'Teen Mom'-karrieren, og nu har hun taget en drastisk beslutning.

- Jeg har for det meste holdt mig fra de sociale medier de sidste par dage, fordi jeg har fokuseret på at foretage nogle store beslutninger i livet. Jeg har levet mit liv foran et kamera, siden jeg var 17 år gammel, og en del af det har ikke været kønt, men det har været mit liv.  Ligesom enhver anden vil jeg gøre det, der er bedst for mine børn, og jeg vil være glad. Med tid væk fra 'Teen Mom' er jeg begyndt at se anderledes på mit liv, og jeg ved, at jeg er nødt til at ændre noget, og jeg starter nu. Børnene og jeg er flyttet væk fra David, skriver Jenelle på Twitter og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Mors kræft i hjernen er gået amok

- Ingen går ind i et ægteskab med forventningen om, at det vil ende, men jeg ved, at det er det bedste for mine børn. I dag har jeg indsendt papirerne og starter processen (med skilsmisse, red.). Jeg sætter pros på støtten fra alle dem, der har spurgt, hvordan jeg har det. Børnene og jeg har det godt. Vi har brug for tid sammen, men I vil høre fra os igen snart.

Efter godt og vel to års ægteskal er det altså slut for Jenelle med at være fru Eason. Se hendes opdatering herunder, hvor de rosende kommentarer strømmer ind og vidner om, at David ikke havde mange fans blandt Jenelles følgere. Spørgsmålet er så, om et farvel til David betyder et comeback på tv-skærmene.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret