Ung mor åbner op om abortovervejelser: Jeg føler mig så skyldig

Den unge mor afslører nu, at hun overvejede at få en abort, da hun senest var gravid.

I februar blev 'Teen Mom'-parret Catelynn og Tyler Baltierra forældre for tredje gang, da den unge mor fødte en sund og rask pige, der fik navnet Vaeda.

Parret medvirker stadig i MTV-serien, hvor de åbner dørene op og lukker seerne ind. Her deler de ærligt ud af hverdagen, og det gjorde de også i det seneste afsnit, der blev sendt på de amerikanske tv-skærme i denne uge.

Her afslørede Catelynn, at hun i forbindelse med graviditeten overvejede, om hun skulle få sig en abort. Det skriver flere medier - heriblandt The Ashley.

- Der er stadig nogle ting, som jeg stadig føler mig virkelig skyldig omkring. Jeg føler mig virkelig skyldig over, at jeg overhovedet overvejede en abort af Vaeda. Kommer hun til at kunne huske det? Man siger jo, at de føler og hører de ting, man selv går igennem, når man er gravid, fortalte hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre'-deltageren Simones overvejelser omkring, om hun skulle beholde sig barn.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

Kæmpede med ægteskabet

Hun fortæller, at årsagen til hendes tvivl især skyldtes, at der var problemer i ægteskabet.

- Vi gik igennem så meget i vores forhold, at jeg tænkte: "Er det smart at bringe et barn til verden, hvis Tyler og jeg ikke skal være sammen?" Jeg talte med ham om det, og grædende foreslog jeg, at jeg måske bare skulle få en abort.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Tyler var dog ikke i tvivl om, at de skulle have datteren.

- Kan du huske, hvad jeg sagde? "Det skal vi på ingen måde! For ved du, hvad der er skørt? Jeg ved inderst i mit hjerte, min ånd og min sjæl, at det skal vi ikke. For vi skal være sammen og have dette barn", sagde Tyler.

27-årige Catelynn og Tyler, der blev gift i 2015, havde i forvejen to børn sammen, inden Vaeda kom til verden. I forbindelse med ’16 and Pregnant’ og siden ‘Teen Mom’ fik de datteren Carly, som de i 2009 bortadopterede, fordi de ikke følte sig helt klar til at være forældre og give datteren det liv, hun fortjente. For fire år siden fik de datteren Novalee, og nu har de altså igen en nyfødt i huset.

LÆS OGSÅ: Realityhunk blevet far for – mindst – ottende gang

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret