Teitur afslører: Det brugte jeg tiden på i fængslet

Den tidligere realitydeltager bryder tavsheden og fortæller om sin tid i fængslet.

Efter Teitur blev kendt skyldig i voldtægt tilbage i maj, tilbragte han fem måneder i varetægtsfængsel, indtil han i landsretten blev frikendt for voldtægt og i stedet kendt skyldig i vold.

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse i 'EOTB': Produktionen lod ikke Mathias fortsætte

Nu tager Teitur bladet fra munden og fortæller om sin tid bag tremmer i et opslag på sin Instagram.

- Året er gået, og det har været det mest udfordrende år, jeg har oplevet, med en ufattelig negativ oplevelse, bitterhed og høj uretfærdighedsfølelse. Jeg har uden tvivl været en tur nede at vende i et meget mørkt sted. Jeg var en knækket mand og begyndte ikke at kunne genkende min tankegang mere. Mit hoved var blevet et meget dystert sted at være, indleder Teiter, der nu har været en fri mand i tre måneder.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort afslører: Sejr har misbrugt min tillid

'Paradise Hotel'-vinderen kommer også ind på, hvad han brugte sin tid på, mens han var låst inde i sin celle.

- Jeg var låst inde i et lille rum i 23 timer i døgnet, hvor jeg ikke kunne lave andet end at se tv, læse og med kreativiteten træne lidt. Alt det, jeg elskede, var taget fra mig. Alle de mennesker, jeg elskede at bruge tid sammen med, fik jeg ikke lov at se, fortæller den tidligere vægttabscoach, der efter sin frifindelse har lagt planer om at åbne sin virksomhed igen, og fortsætter:

- Selvom alt var ad helvede til, besluttede jeg mig for, at tiden ikke skulle gå til spilde. Jeg investerede derfor næsten al min tid på at læse, primært selvudviklingsbøger, skriver Teitur og forklarer videre, hvad han lærte af bøgerne.

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par afslører: Det er slut

Derudover skrev Teitur også dagbog, mens han var i fængslet. Læs mere om det HER.