Leo svævede
mellem liv og
død efter den
første operation.  (Foto: Privat)
Leo svævede mellem liv og død efter den første operation. (Foto: Privat)

Sussi bekymret for Leo: Alvorligt syg

Leo blev så dårlig, at hun måtte ringe 112. Samme aften blev han opereret akut første gang

Siden midten af december har Leo Nielsen været så syg af tarmslyng, at lægerne flere gange har sagt til hustruen Sussi, at hun ikke skal regne med at få ham med hjem fra hospitalet igen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvordan han selv har fået bugt med sin sygdom.

Alligevel har den 67-årige dansktopmusiker trodset alle odds og været hjemme i Saltum en kort periode inden han for nylig desværre igen måtte indlægges på Hjørring Sygehus.

- Han var sløj hele efteråret. Vi vidste ikke, hvad der var galt. 16. december begyndte han at kaste op og kunne ikke holde op igen. Til sidst var han så svag at jeg ringede 112. Det var meget dramatisk, fortæller Sussi til HER&NU. Allerede samme aften blev Leo opereret akut for tarmslyng og kom samtidig af med en masse væske, der havde samlet sig i kroppen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet i morgen

Hendes stemme er præget af bekymring, og mens hun taler med HER&NU, sidder hun trofast ved sin mands side på hospitalet.

Leo Nielsens helbred har været meget udfordret siden han for snart syv år siden brækkede sin hofte to gange og siden blev ramt af infektioner og nyresvigt.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par klar til mere tv

- De sagde, det ikke var sikkert at han vågnede af narkosen igen. Men det gjorde han. Tre gange har jeg fået at vide, jeg ikke skal regne med at få ham hjem igen.

Med Sussi ved sin side kæmper Leo for at blive rask igen. Parret har været gift i over 40 år. (Foto: Privat)
Med Sussi ved sin side kæmper Leo for at blive rask igen. Parret har været gift i over 40 år. (Foto: Privat)

I starten af januar fik hun ham hjem, men kort efter gik det galt igen. Leo var igen ramt af tarmslyng, men denne gang måtte det klares uden operation, da lægerne frygtede, han ikke kunne klare det.

- Det er en hård omgang, det her. Leo siger også selv, det er pissehårdt. Han har været meget svag men nu spiser og drikker han lidt igen. Han kan også fortælle mig hvor jeg skal nusse og massere ham, så det er rigtig dejligt, siger Sussi, der med Leos opbakning passer de spillejobs, de har i kalenderen.

Sammen med deres mangeårige trommeslager, Thomas Ehrenreich, spiller hun nu som Sussi og drengene med Kim Karmark Petersen på keyboards.

- Vi spillede på et plejehjem i torsdags, og nu skal vi øve inden vores koncerter næste weekend, slutter Sussi Nielsen.