Stephanie afslører: Hvis vi får en dreng, skal han hedde…

Stephanie har flere drengenavne i spil, hvis hun en dag får en dreng.

Stephanie og Cengiz er ikke enige om, hvorvidt de skal have flere børn. Mens Cengiz gerne vil lukke den efter parrets anden datter, Sia, så er Stephanie mere vævende og har tidligere udtalt til HER&NU, at man aldrig skal sige aldrig.

Parret har pigerne Alba og Sia, men hvis de en dag får en dreng, så har Stephanie allerede bud på navne klar, det afslører hun i en spørgerunde på Instagram.

- Cengiz ville vist gerne bede om navne Cristiano (efter Cristiano Ronaldo red.), hvis du spurgte ham. Men jeg ville nok være ude i noget andet. Måske tyrkisk. For eksempel synes jeg, navnet Yilmaz er mega pænt. Det hed Cengiz' far i øvrigt, fortæller Stephanie i en story.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniackis datter 1 år: Se det søde billede

Hvis det ikke skulle være et tyrkisk navn, har Stephanie andre bud.

- Eller også ville jeg være i en helt anden grøft med navne som Elliot, Albert eller Viggo, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

Om der kommer et barn til familien på Amager, vides endnu ikke, men hvis Stephanie skal føde igen, så ved hun, hvor det skal være.

- Til en eventuel efternøler ville jeg vælge at føde på Hvidovre Hospital igen. Jeg føler mig tryg i at føde på Hvidovre Hospital, forklarer Stephanie til et spørgsmål om, hvorvidt hun ville overveje en hjemmefødsel.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs