Sarah Louise om 'Forsidefruer': Timingen var god til at trække mig

Forsidefruen er meget glad for sin beslutning og fortæller, at der var en årsag til, at det især var god timing nu at forlade programmet.

I august kunne både TV3 og Sarah Louise selv bekræfte, at den sæson, der i øjeblikket ruller over skærmen hver torsdag, er hendes sidste sæson i programmet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Torsdag aften kunne Sarah Louise endvidere fortælle, hvorfor ikke alle kvinderne optrådte sammen i denne fjerde sæson. Hun fik nemlig skrevet Janni ud af sin kontrakt, som et præmis for sin fortsættelse. Det var dog ikke kun, Sarah Louise der ikke ønskede at være sammen med Janni, idet Janni kunne fortælle til Realityportalen.dk, at hun også nægtede at filme med Sarah Louise og derfor er meget glad for, at det er forsidefruens sidste sæson i programmet.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’: Vi bliver ALDRIG venner igen!

Da Realityportalen.dk i aftes mødte Sarah Louise og børnene Albert og Alma på den røde løber til Guldtuben, kunne Sarah Louise fortælle, at hun er meget glad for sin beslutning om at stoppe:

- Jeg synes, timingen var god til at trække mig, inden det blev for meget mudderkast. Jeg trak mig, inden mit behov for at trække mig blev for stort. Jeg har lært meget af det, forklarede hun.'

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sarah Louise skal personlighedstestes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

Slut med tv?

I aftes på DR2 var hun aktuel i programmet 'Sådan overlever du en lortebarndom', og det er bestemt et program, i modsætning til 'Forsidefruer', som hun er glad for at medvirke i:

- Det er jo bare ét afsnit, jeg er med i, men jeg er stolt af det og glad for resultatet, og det har været en meget givende oplevelse at lave det. Jeg ved ikke, om det er sådan noget tv, man får at se med mig fremover. Jeg skal lige finde ud af, hvad jeg overhovedet vil, for jeg klarer mig meget godt uden alt det der tv. Så det er ikke sikkert, at man får mere at se til mig på tv. Det kommer an på, om der dukker noget spændende op. Jeg er hvert fald færdig med at lave noget, som ikke føles rart i maven. Jeg kan dog godt sige, at der er mere i støbeskeen med mig, men jeg kan ikke sige mere end det. Der er flere forskellige ting, men der er ikke noget, jeg har sagt ja til, forklarede hun.

Det var første gang i aftes til Guldtuben, at Sarah Louises ældste børn Albert og Alma var til et stort arrangement, og de glædede sig utrolig meget. Årsagen til, at de var kommet, var særligt, at Albert er stor fan af gamer-YouTuberne Mikkel og Emil. Så det var for hans skyld, at de tre var taget afsted.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk er blevet single

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt