'Robinson'-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz

Ifølge 'Robinonson'-baben havde hun siddet og slået sig selv i hovedet med en vodkaflaske et skummelt sted, hvis det ikke var for 'Familien fra Bryggen'-parret.

Tidligere på ugen afslørede Geggo og Cengiz, at de havde begået en kæmpe brøler. En af de ni kampe i 'Stjerne Boksning'-eventet er nemlig nødt til at blive aflyst, da de to 'Robinson'-stjerner Tina og Marlene er over 40 år og dermed ifølge lovgivningen på bokse-området ikke kan få en amatør-kamp.

'Familien fra Bryggen'-parret beklagede meget fejltagelsen - særligt overfor Tina og Marlene, da de vidste, at de to kvinder havde trænet super meget for at blive klar til den store kamp, og nu bliver den ikke aktuelt. Præmien på de 10.000 kroner, som Tina og Marlene skulle have kæmpet om, får de lov til at dele.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

Tina fortæller nu til Realityportalen.dk, at hun ærgrer sig meget over, at hun ikke får lov at komme i bokseringen den 7. september:

- Jeg er da selvfølgelig mega ked af det, der er sket - og så kun 14 dage før kampen. Jeg har græd og grædt, og jeg har hele weekenden bare tænkt: "Hvad fanden sker der?", efter jeg fik Geggo og Cengiz' besked. Jeg tror dog ikke, at de 400 timers træning er helt spildt. Jeg håber, at der måske dukker noget andet op, når de ser, hvor godt jeg har gjort det. Jeg er også meget stolt af mig selv over, at jeg er 47 år og i topform. Jeg står knivskarpt, vejer 59,5 kilo og er mega sprød, fortæller Tina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-hunk får hårdtslående afvisning af Mariyah

- Geggo og Cengiz har 100 procent ikke gjort dette med vilje, og de har rost mig fra starten og hele vejen gennem dette forløb. Jeg kan kun være stolt af mig selv og den rejse, jeg har været på. Jeg stod op i mandags og tænkte, at nu gider jeg ikke græde mere. Jeg må bare komme videre og finde det gode humør frem, som jeg besidder en del af. Jeg har dog selvfølgelig en del sponsorerer og min træner, som ikke er glad for situationen, fortsætter Tina og tilføjer så, at hun er meget taknemmelig for det, Geggo og Cengiz har gjort for hende:

- Jeg vil stadig gerne takke Geggo og Cengiz, for uden dem og denne mulighed havde jeg sgu nok siddet og slået mig selv i hovedet med en vodkaflaske et skummelt sted. De har reddet mig ved hjælp af 'Stjerne Boksning', for efter jeg gik igang med boksetræningen, har jeg fået øjnene op for, hvor meget tid jeg har spildt på byen og dårligt selskab, fortæller Tina.

'Robinson'-stjernen har planer om, at de 5000 kroner skal bruges på at holde ferie med sin søn,

LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Stort drama mellem ‘Besat af Bad Boys’-babes: Hun er et ulækkert menneske