Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

Stjerneparret var tæt på at gå hver til sit. Nu åbner de op om, hvad der gik galt i forholdet.

Mathilde Gøhler, 29, og Remee S. Jackman, 46, skal for anden gang være forældre sammen. Kendisparret har i forvejen datteren Kenya på fem år, og i midt oktober melder endnu en guldklump sin ankomst.

Men vejen til graviditeten og været en hård omgang.

LÆS OGSÅ: Kæmpe 'X Factor'-stjerne med i 'Vild med dans'

- Skal jeg være helt ærlig, så er situationen blevet lidt mere kompliceret. Men på den rigtig gode måde. Og det er, at jeg er blevet gravid. Og det er jo alt, hvad jeg har ønsket i to-tre år, siger Mathilde Gøhler i det nyeste afsnit af 'Remee & Mathilde', mens tårerne løber ned ad kinderne.

Her forklarer hun sammen med Remee, hvordan de kæmpede for at få barn nummer to, og at de begyndte at overveje at gå i fertilitetsbehandling. Ønsket om et barn mere var stærkere hos Mathilde, og det begyndte at slide lidt på forholdet og føre til, at de var tæt på at gå fra hinanden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Amalies 30-års fest

- Et altoverskyggende issue har jo været, at Mathilde ikke var blevet gravid endnu med nummer to. Og egentlig har jeg jo haft det okay, for jeg tror også, at man biologisk set har det anderledes, når man er mand. Og jeg har jo to, og jeg vil jo gerne, og Kenya siger det hver dag: "Hvornår får jeg en lillesøster eller lillebror? Får jeg det nu? Og får jeg det snart?", fortæller Remee.

LÆS OGSÅ: Efter corona-kritik: Saszelines nye liv

Han fortsætter:

- Og så blev vi bare ikke gravide. Og jeg tror, at jeg har negligeret, hvor stort et problem, det var for dig (Mathilde, red.). Så jeg tror egentlig, at det der skete var, at hele den frustration bare kogte over.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-stjerne i slem ulykke

Se klippene herunder. Se hele afsnittet af 'Remee & Mathilde' på discovery+.