Michella da hun medvirkede i 'Big Brother'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)
Michella da hun medvirkede i 'Big Brother'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)

Realitybabe vender tilbage til skærmen: En milepæl i kampen mod sygdommen!

Den velkendte realitydeltager kan snart opleves på skærmen igen, efter hun i et år har kæmpet mod sygdom.

Musik har altid været en stor del for den altid smilende og glade model og stripper Michella Evers, som seerne lærte at kende i 'Singleliv' og 'Big Brother'. For et år siden skete der dog noget, der i lang tid ændrede det for realitydeltageren.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg alligevel med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ:Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

- Jeg blev syg med ekstrem hovedpine midt i juni sidste år. Jeg var så indlagt i 14 dage og blev udskrevet med besked om, at jeg havde haft to hjernevirusser, og at det ville gå væk indenfor tre til fire måneder. Desværre blev det ved, og fredag den 13. oktober 2017 fik jeg et opkald, der ændrede hele mit liv; Der fik jeg besked om, at jeg havde sclerose, siger hun til Realityportalen.

Diagnosen var et hårdt slag for Michella, der pludselig slet ikke kunne det samme, som hun kunne tidligere.

- Det har påvirket mig i den grad, at jeg mistede mit job, min søn og mit hjem, så det stod faktisk ret skidt i et lang periode, fortæller realitydeltageren.

SE DET FØRSTE KLIP: Dramatisk sæson af ‘Forsidefruer’ i vente!

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på Michellas optræden på lørdag.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’ er snart tilbage: Nu er deltagerne offentliggjort

Ny medicin

Nu ser det dog ud til, at Michella har nået en punkt, hvor det hele begynder at lysne, og i dag har hun det meget bedre.

- Jeg er for seks måneder siden startet på ny medicin, som har virket ret godt. Jeg har haft stort overskud og ikke følt mig ligeså begrænset. Før kunne jeg næsten ikke engang gå en tur eller være i selskab med mange, da det udmattede mig så meget. Nu kan jeg på mine gode dage holde i fire-fem timer og hygge mig.

Det betyder dog ikke, at hun er helt ude på den anden side endnu.

- Jeg kæmper stadig med at kunne vende tilbage på arbejdsmarkedet, men det skal nok ske en dag. Jeg er stædig, og jeg er ikke en, der giver op. Jeg kæmper stadig med, at sclerosen ikke bliver min identitet, og jeg skaber små sejre for mig selv i alt mit kaos, siger Michella.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dropper ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michellas store sorg: Jeg må ikke se min søn

Vender tilbage til skærmen

Seerne får inden længe et gensyn med den tidligere 'Big Brother'- og 'Singleliv'-deltager. På lørdag har Kanal 5 nemlig premiere på et helt nyt musikprogram, 'All Together Now', og her medvirker Michella den 22. september.

- Jeg meldte mig for min egen skyld; for at skabe en succesoplevelse i alt mit kaos. Og det var en stor succes blot at få lov at stå på en scene igen og mærke livet på bedste vis. Det er på scenen, jeg lever, siger realitydeltageren og fortæller, at det var tiltrængt, at hun gjorde noget for sig selv.

- For mig handlede det ikke om at være på skærmen igen, men nærmere sætte en milepæl i hele mit sygdomsforløb. Jeg har hverken kunnet synge eller lytte til musik i et år, da jeg fik kronisk hovedpine og sclerose, og jeg har manglet en stor del af mig selv. Jeg tog derfor en beslutning om, at nu måtte det vendes igen. Så det var en kæmpe sejr blot at blive taget i betragtning, da jeg stadig er syg. Jeg er meget stolt af mig selv, og så var jeg så heldig, at vi optog på min fødselsdag. En kæmpe personlig sejr lige der, slår hun fast.

Du kan se Michellas afsnit af 'All Together Now' på lørdag den 22. september klokken 21:00 på Kanal 5. 

STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min

LÆS OGSÅ: Lykkelig Janni Ree: Sådan gik min datters bryllup